TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Bordhøyttaleren Bowers & Wilkins Zeppelin blir mye bedre

Legendariske Zeppelin nekter å dø.

Den ble nesten ikonisk da den kom for over 10 år siden. Bowers & Wilkins Zeppelin var den første virkelig gode bordhøyttaleren, og både den første utgaven og den siste utgaven (2015), lå helt i toppen på lydkvalitet og brukervennlighet.

Så ble det stille, og sant å si vet vi ikke helt hva som skjedde med Zeppelin. Som fikk navnet sitt fra luftskipene som ble kalt Zeppelin.

Men nå er den tilbake, i samme formfaktor som før, men med oppgradert teknikk sånn at den kan utfordre Naim,, Technics og Genevas bordhøyttalere i premium-klassen.

Den er naturligvis trådløs sånn at du kan strømme musikk rett fra sofakroken. Den støtter AirPlay 2, Spotify Connect og har Bluetooth som støtter aptX Adaptive, som hvertfall i teorien skal gi deg mulighet til å strømme hi-res lydfiler.

Les mer om aptX Adaptive her:

Bedre lyd får du ikke Bowers & Wilkins PI7 feier gulvet med konkurrentene.
B&W pi7 spread(2)

Det er selvsagt en app til det hele, hvor man kan strømme fra Qobuz, Tidal, Spotify er allerede nevnt, men også Tunein nettradio og Deezer.

Så langt, så bra, men det er innvendig vi finner de største endringene. Høyttalerelementene er utviklet med B&Ws lange erfaring, og diskantene med Decoupled Double Dome, kjenner vi fra B&Ws nyere 600-serie.

En 15 cm subwoofer er plassert i midten under frontstoffet, men en ni cm FSTTM mellomtone på hver side (Fixed Suspension Transducer). B&W sier at den samlede effekten tilsvarer 240 w.

Den nye Zeppelin er allerede på vei ut i butikkene, og priset til 7.998 kroner, i mørk grått eller lys perlegrå utførelse.

Low--Zeppelin Midnight Grey Rear Angle with LED and Reflection Low--Zeppelin Pearl Grey Top Grey Background Low--1x1 Zeppelin Midnight Grey Lifestyle 3 Low--1x1 Zeppelin Drive Units Detail
<
>

 

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

En kommentar om “Bordhøyttaleren Bowers & Wilkins Zeppelin blir mye bedre”

  1. Spennende produkt, noen som har innspill her og brukererfaring? Takker! Mvh Morten B

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.