Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Stilige ørepropper fra Huawei

Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i

Skrevet av / 04.03.23 - 10:00
Stilige ørepropper fra Huawei

I løpet av 2021 testet kollegaen Geir FreeBuds 4i med svært gode resultater. Nå får de en etterfølger i FreeBuds 5i. De nye øreproppene viderefører en rekke funksjoner fra sine forgjengere i FreeBud-serien, som blant annet ulike støyreduksjons- og EQ-moduser, samt muligheten til å koble til to enheter samtidig.

Ladeetuiet skal minne om en stein, stilren og enkel. I tillegg til svart og hvitt er øreproppene også tilgjengelig i en blå nyanse, som Huawei har kalt Isle Blue. Øreproppene er 7 mm kortere enn FreeBuds 4i og dermed også litt lettere. 4,9 g sammenlignet med forrige 5,5 g.

FreeBuds-5i_White_Cover FreeBuds-5i_Black_Cover
<
>
Huawei FreeBuds 5i (Foto: Huawei).

Med Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res) sertifisering lover Huawei en høyoppløst musikkopplevelse. Den bruker kraftig maskinvare, algoritmer, LDAC HD-lydkodeker og multi-EQ-moduser for å overføre og spille av HD-lyd. Sammen skal disse funksjonene sikre at den originale lyden alltid gjengis på autentisk vis. Det er også multi-EQ-effekter som lar deg justere lytteopplevelsen slik at den passer dine personlige preferanser.

FreeBuds 5i er utstyrt med hybrid støyreduksjonsteknologi. Ifølge Huawei er dette doble mikrofoner, som ikke bare oppdager omgivelsesstøy, men også fanger opp støy i øregangen. Dette skal gi dyp støyreduksjon på opptil 42 dB og effektivt blokkere høyfrekvent støy.

Huawei FreeBuds 5i er 7 mm kortere enn forgjengeren 4i. Her i fargen Isle Blue. (Foto: Huawei)

For telefonsamtaler vil nye AI-støyreduksjonsfunksjoner kunne forbedre stemmen din ved hjelp av AI-nevrale nettverksalgoritmer.

Med et fulladet etui er batterilevetiden til Huawei FreeBuds 5i 28 timer. Om du trenger en hurtiglading, skal du kunne få ut fire timers lydavspilling på en 15-minutters lading.

Huawei lover altså en høyoppløst musikkopplevelse med de nye FreeBuds 5i, og faktisk har vi et par på vei til redaksjonen for testing – så følg med!

Pris og tilgjengelighet

Huawei FreeBuds 5i er tilgjengelig for salg nå til 990 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

2 hendelser på “Stilige ørepropper fra Huawei”

  1. Åsa Hallen

    Jag ber om ursäkt Björn, ibland blir det lite galet i översättningen.
    Tack för att du gjorde oss uppmärksamma om felet.

    Hälsningar Åsa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top