TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Stilige ørepropper fra Huawei

Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i

forfatter
Publisert 04.03.23 - 10:00

I løpet av 2021 testet kollegaen Geir FreeBuds 4i med svært gode resultater. Nå får de en etterfølger i FreeBuds 5i. De nye øreproppene viderefører en rekke funksjoner fra sine forgjengere i FreeBud-serien, som blant annet ulike støyreduksjons- og EQ-moduser, samt muligheten til å koble til to enheter samtidig.

Ladeetuiet skal minne om en stein, stilren og enkel. I tillegg til svart og hvitt er øreproppene også tilgjengelig i en blå nyanse, som Huawei har kalt Isle Blue. Øreproppene er 7 mm kortere enn FreeBuds 4i og dermed også litt lettere. 4,9 g sammenlignet med forrige 5,5 g.

FreeBuds-5i_White_Cover FreeBuds-5i_Black_Cover
<
>
Huawei FreeBuds 5i (Foto: Huawei).

Med Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res) sertifisering lover Huawei en høyoppløst musikkopplevelse. Den bruker kraftig maskinvare, algoritmer, LDAC HD-lydkodeker og multi-EQ-moduser for å overføre og spille av HD-lyd. Sammen skal disse funksjonene sikre at den originale lyden alltid gjengis på autentisk vis. Det er også multi-EQ-effekter som lar deg justere lytteopplevelsen slik at den passer dine personlige preferanser.

FreeBuds 5i er utstyrt med hybrid støyreduksjonsteknologi. Ifølge Huawei er dette doble mikrofoner, som ikke bare oppdager omgivelsesstøy, men også fanger opp støy i øregangen. Dette skal gi dyp støyreduksjon på opptil 42 dB og effektivt blokkere høyfrekvent støy.

Huawei FreeBuds 5i er 7 mm kortere enn forgjengeren 4i. Her i fargen Isle Blue. (Foto: Huawei)

For telefonsamtaler vil nye AI-støyreduksjonsfunksjoner kunne forbedre stemmen din ved hjelp av AI-nevrale nettverksalgoritmer.

Med et fulladet etui er batterilevetiden til Huawei FreeBuds 5i 28 timer. Om du trenger en hurtiglading, skal du kunne få ut fire timers lydavspilling på en 15-minutters lading.

Huawei lover altså en høyoppløst musikkopplevelse med de nye FreeBuds 5i, og faktisk har vi et par på vei til redaksjonen for testing – så følg med!

Pris og tilgjengelighet

Huawei FreeBuds 5i er tilgjengelig for salg nå til 990 kroner.

2 kommentarer om “Stilige ørepropper fra Huawei”

  1. Jag ber om ursäkt Björn, ibland blir det lite galet i översättningen.
    Tack för att du gjorde oss uppmärksamma om felet.

    Hälsningar Åsa

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Storm i et vannglass Argon Audio Quiet Storm ligner et par dyrere hodetelefoner. Lyden er imidlertid ikke i takt med designen.
lbpluss
Proffer trenger ikke betale mer Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, er lette å drive med billig utstyr, og de låter mye dyrere enn prislappen.
Hodetelefoner for musikkelskere De ser ut som før, men lyden er bedre enn noensinne i Sennheisers nyeste hodetelefoner.
Disse hodetelefonene er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noe så sjeldent som et par lukkede hodetelefoner med planmagneter som drivere.
Eleganse fra Huawei Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Bilde