TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nye treningspropper fra Philips

Å gå inn for å nå til topps på markedet for premium-treningsørepropper er å sikte høyt - men det er nettopp det Philips gjør.

forfatter
Publisert 31.01.22 - 15:31

I løpet av 2022 oppdaterer Philips sportsserien sin, som ligger under GO-konseptet, med bl.a. A7507 TWS – trådløse ørepropper med aktiv støyreduksjon.

Produsenten sier at øreproppene tilbyr fantastisk lydkvalitet, uansett hvor eller hvordan du trener. Et bråkete treningssenter eller en joggetur i regnet. Dette skal være mulig med hjelp av en kombinasjon av store drivere med lav forvrengning samt kompatibilitet med lydformatene LDAC og AAC.

A7507 BK 360 RGB
(Foto: Philips)

Videre forteller Philips at de har utstyrt A7507 med mikrofoner med Bone Conduction-teknologi for å gi klar  tale og garantere krystallklar samtalekvalitet, også når man er ute og løper eller befinner seg i omgivelser med mye støy.

Øreproppene har justérbar aktiv støyreduksjon, som også skal inkludere aktiv vindstøyreduksjon.

Les også Treningspropper som sitter som støpt Trådløse treningspropper med ørekrok uten masse "ekstra av alt" kan være akkurat hva du trenger. Om den sitter der den skal, og lyden leverer.

Philips A7507: pris og tilgjengelighet

Vi har i skrivende stund ingen opplysninger om nøyaktig når Philips A7507 kommer på markedet, eller hva produktet kommer til å koste. Men når øreproppene lanseres vil de angivelig ha åtte timer med spilletid og totalt 21 timer med lateetuiet.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde