Nyhet

Nye treningspropper fra Philips

Å gå inn for å nå til topps på markedet for premium-treningsørepropper er å sikte høyt - men det er nettopp det Philips gjør.

Skrevet av / 31.01.22 - 15:31
Nye treningspropper fra Philips

I løpet av 2022 oppdaterer Philips sportsserien sin, som ligger under GO-konseptet, med bl.a. A7507 TWS – trådløse ørepropper med aktiv støyreduksjon.

Produsenten sier at øreproppene tilbyr fantastisk lydkvalitet, uansett hvor eller hvordan du trener. Et bråkete treningssenter eller en joggetur i regnet. Dette skal være mulig med hjelp av en kombinasjon av store drivere med lav forvrengning samt kompatibilitet med lydformatene LDAC og AAC.

A7507 BK 360 RGB
(Foto: Philips)

Videre forteller Philips at de har utstyrt A7507 med mikrofoner med Bone Conduction-teknologi for å gi klar  tale og garantere krystallklar samtalekvalitet, også når man er ute og løper eller befinner seg i omgivelser med mye støy.

Øreproppene har justérbar aktiv støyreduksjon, som også skal inkludere aktiv vindstøyreduksjon.

Les også Treningspropper som sitter som støpt Trådløse treningspropper med ørekrok uten masse "ekstra av alt" kan være akkurat hva du trenger. Om den sitter der den skal, og lyden leverer.

Philips A7507: pris og tilgjengelighet

Vi har i skrivende stund ingen opplysninger om nøyaktig når Philips A7507 kommer på markedet, eller hva produktet kommer til å koste. Men når øreproppene lanseres vil de angivelig ha åtte timer med spilletid og totalt 21 timer med lateetuiet.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top