Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

OnePlus Buds 3 bruker AI for bedre støyreduksjon

OnePlus byr på doble elementer og smart støydemping som kan tilpasses.

Skrevet av / 25.01.24 - 16:46
OnePlus Buds 3 bruker AI for bedre støyreduksjon

I forbindelse med tirsdagens lansering av nye Oneplus 12 og 12R benyttet selskapet også anledningen til å vise frem nye ørepropper. Oneplus Buds 3 byr på lengre batterilevetid, mulighet til raskt å veksle mellom to lydkilder og minimal lydforsinkelse.

Proppene har to elementer, et 10,4 mm basselement og en 6 mm mellomtone-/diskant. Dette gir et frekvensområde på 15 Hz-40 kHz. De har også brukt LHDC 5.0-kodeken for å oppnå redusert lydforsinkelse (94 ms), samt Hi-Res Audio Wireless-sertifisering. Øreproppene skal også ha «3D Audio-teknologi», uten at det er spesifisert hvilke standarder som støttes.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Buds 3 skal levere en respektabel støyreduksjon på 49 dB og bruker Oneplus’ egne algoritmer til å velge riktig innstilling avhengig av støynivået fra omgivelsene. Det sies også at øreproppene analyserer øregangen for å forbedre dempingen ytterligere. Hvis du er ute og trenger å høre trafikken, eller befinner deg på en togstasjon der du trenger å høre høyttalermeldinger, kan du aktivere transparacy mode i stedet.

Les også Mest for pengene Til denne prisen får du neppe bedre lyd, enn fra OnePlus Buds Pro 2.

Øreproppene har 10 timers lyttetid, og du kan få opptil 44 timer ved å lade dem i etuiet. De kan hurtiglades for ytterligere 7 timers lyttetid på bare 10 minutter. De er også IP55-klassifisert, slik at de kan brukes under trening.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

I vår tidligere test av Oneplus Buds Pro 2 høstet de lovord fra vår anmelder, mens Oneplus Buds Z2 ikke presterte like godt. Forhåpentligvis er denne utgaven nærmere Pro-modellen.

Pris og tilgjengelighet

OnePlus Buds 3 kan forhåndsbestilles nå til 1 199 kroner og kommer i salg 6. februar.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top