Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny generasjon trådløse ørepropper fra Huawei

FreeBuds-familien utvides med Pro 2

Skrevet av / 08.08.22 - 14:17
Ny generasjon trådløse ørepropper fra Huawei

Sammen med franske Devialet presenteres nå en etterfølger til Huawei FreeBuds Pro – FreeBuds Pro 2, som sies å ta lytteopplevelsen til et nytt nivå for brukeren. Øreproppene er designet for å passe «alle», uansett om du er en kresen audiofil eller en mer tilgivende hverdagslytter.

Med FreeBuds Pro 2 kan du automatisk justere lyden etter formen på øregangen, hvordan du bruker hodetelefonene, samt volumnivå i sanntid. Alt for en mer personlig lydopplevelse.

Takket være lydkodingsteknologien LDAC, optimaliseres lydopplevelsen ytterligere slik at brukeren får ultra-høyoppløst lyd. FreeBuds Pro 2 er sertifisert i henhold til HWA og Hi-Res Audio Wireless.

Huawei FreeBuds Pro 2
Det svarte alternativet som var tilgjengelig i forgjengeren er fjernet, og i stedet erstattet med den elegante Silver Blue. (Foto: Huawei)

For å skape lette og presise diskanter og overtoner brukes en flat UHF-membran, noe som skal være første gang i et par ørepropper ifølge Huawei. I tillegg har hodetelefonene et dynamisk driverelement med fire magneter for mellomregisteret og lavere frekvenser for en kraftigere bass. Resultatet har blitt et frekvensområde fra 14 Hz til 48kHz.

FreeBuds Pro 2 har en sømløs tilkobling med to enheter for automatisk samtalebytte. De doble tilkoblingsfunksjonene skal fungere med enheter for alle formål, inkl. nettbrett, datamaskiner og wearables. Uansett om enheten er basert på HarmonyOS, Android, iOS eller Windows, skal det være enkelt å tilkoble hodetelefonene.

Støyredusering

Huawei FreeBuds Pro 2 skal kunne identifisere lydomgivelsene og velge riktig støyreduserende modus for den beste lytteopplevelsen. Her brukes Triple Mic ANC-systemet som angivelig øker den gjennomsnittlige ANC-dybden (Active Noise Cancelling) med 15 prosent sammenlignet med forgjengeren. Ikke engang bråkete flymotorer skal forstyrre musikkopplevelsen og freden.

I pressemeldingen skriver Huawei også at deres støyreduseringsteknologi for samtaler, Pure Voice, muliggjør klare samtaler ved å nøyaktig fange opp menneskestemmer samtidig som de forbedrer støyreduksjon uansett hvor du befinner deg.

Batteritid

Batteritiden er ytterligere 30 minutt mer enn sin forgjenger og er nå oppe i 4 timer med ANC og forlenges til totalt 18 timer med ladeetuiet.

Uten ANC kan du lytte i 6,5 timer og opptil 30 timer med etuiet. FreeBuds Pro 2 støtter også omvendt ladning av etuiet med både telefon og nettbrett.

Pris og tilgjengelighet

Huawei FreeBuds Pro 2 er tilgjengelig nå til en veiledende utsalgspris på 1.990 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Scroll to Top