Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

LG ørepropper renser seg selv

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

LG lover «eksepsjonell lydopplevelse» med øreproppene HBS-FN6. Naturlig lyd skal sørges for av Meridian Audio-teknologi. Fire tilpassede EQ-lydinnstillinger, utviklet av Meridian, skal gi oss en skreddersydd lytteopplevelse.

Velg mellom Naturlig for autentisk og balansert lyd, Oppslukende for forbedret romfølelse, Bass Boost for ekstra bass og Treble Boost for større klarhet i vokal. Vi vil forresten tro at Oppslukende er et forsøk på å oversette det engelske trendordet Immersive til norsk…

Hvilke helt trådløse ørepropper er best? Ute etter nye ørepropper? På tide å klippe kabelen! Vi har testet 11 par.
True Wireless test

Meridian-prosesseringen i øreproppene heter HSP, og står for Headphone Spatial Processing. Teknologien forsøker å simulere opplevelsen av å lytte til ekte høyttalere, og skal hjelpe med å gjengi vokalen i musikk svært tydelig.

 

LG HBS-FN6 UVnano

Etuiet til LG HBS-FN6 har innebygd UV-lys, som skal fjerne 99,9 prosent av bakteriene E.coli og S.aureus 2. Foto: LG

Støyisolerende

Øreproppene har støyisolering som blokkerer de mest forstyrrende lydene utenifra. Ønsker du derimot å få med deg hva som skjer rundt deg, som for eksempel når du krysser et fotgjengerfelt, kan du med et enkelt trykk aktivere Ambient Sound Mode. Da slippes lyder fra omgivelsene rett inn i øret, slik at du kan ferdes trygt.

UV-lys mot bakterier

LG HBS-FN6 kommer med hva de selv hevder er tidenes første UVnano-etui, som eliminerer bakterier i etuiet og på øreproppene når de lades. «Flere studier har nemlig vist at ørepropper kan ha flere bakterier enn et kjøkkenskjærebrett, noe som potensielt kan føre til infeksjon i øret,» kan vi lese fra pressemeldingen. Ultrafiolett lys integrert i ladeetuiet påstås å eliminere 99,9 prosent av E.coli og S.aureus 2 fra de allergivennlige silikonpluggene og den indre hinnen som beskytter selve høyttaleren.

Om LG er først med UVnano, så er de ikke først med selvrensende UV-behandling. Philips har allerede hatt dette en god stund nå, blant annet på sportsproppene ST702. Hva som er forskjellen mellom Philips UV-teknologi og LGs UVnano, får bli en krangel dem to imellom.

Annonse

 

LG HBS-FN6 with case

Seks timers batteritid i proppene og ytterligere 12 timer i etuiet er ganske respektabelt. Foto: LG

6 + 12 timer batteritid

LG HBS-FN6 har seks timers batteritid i selve proppene, og ytterligere tolv timer i etuiet. Som gir totalt 18 timers batteritid, om du har ladeetuiet med deg.

Øreproppene har IPX4-sertifisering, som betyr at de tåler vannsprut, regn og svette. De har stemmekontroll, så du kan aktivere Google-assistenten eller Siri på mobilen uten å ta den ut av lomma. Hver propp har berøringskontroll for betjening av musikk og samtaler.

To farger er tilgjengelig: matt svart og blank hvit.

LG HBS-FN6

LG HBS-FN6 i matt svart. Foto: LG

Pris og tilgjengelighet

LG TONE Free HBS-FN6, som er øreproppenes fulle navn, er tilgjengelig fra første halvdel av november til en veiledende pris på 1599 kroner.

LG HBS-FN6 white

LG HBS-FN6 i blank hvit. Foto: LG

Annonse

LG HBS-FN6: Tekniske spesifikasjoner

 • Dimensjoner ørepropper: 16,1 x 32,77 x 25,0mm
 • Dimensjoner ladeetui: 54,6 x 54,6 x 27,5mm
 • Ytelse ved hurtiglading: 1t avspilling med 5min lading
 • Batterilevetid:
  • Samtale: 5t
  • Avspilling: 6t
  • Med ladeetui: 18t
 • Tilkobling: Bluetooth 5.0
 • Kompatibilitet: Android/iOS
 • Lyd-codec: SBC / AAC
 • Farger: Stylish Black / Modern White

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

UV-lys fjerner bakterier i LGs trådløse ørepropper, HBS-FN6.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.