Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Kom i form med Philips

Om julefettet skal vekk, har Philips proppene til enhver treningsøkt

Skrevet av / 28.01.20 - 15:14
Kom i form med Philips

Julen er definitivt over, men den synes fortsatt på badevekten. Og siden januar har vært en veldig lun og snøfri måned, finnes det ingen gode unnskyldninger for å utsette treningen. Heller ikke mangel på motiverende musikk, om det står på Philips, som har lansert hele tre forskjellige par treningsørepropper: SH402 on-ear, SN503 in-ear og ST702, som er true wireless.

Alle tre tåler svette, og SN503 & ST702 er dessuten vannavvisende. Så det er enkelt å holde de rene, og de helt trådløse har innebygd desinfeksjon med ultrafiolett lys i oppladeresken. Alle har Bluetooth 5.0

SN503  har innebygd pulsmåler, som er kompatibel med Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runstastic, Codoon og Endomondo. Det betyr at du får tilbakemeldinger over lyd under treningen. SN503 koster 1.599 kr.

ST702 (artikkelbildet) er ekte trådløse hodetelefoner, så du slipper ledninger under treningen. Modellen er vanntett etter IPX5-standarden og esken er ikke bare lader, men sørger også for UV-rensning av hodetelefonene. ST702 koster 2.299 kr.

SH402 er den rimeligste og har en egen cool mode. Den har har en kjølende gele på innsiden av øreputen som kan senke temperaturen 3-5 grader ved tett kontakt til huden. SH402 koster 799 kr.

Alle tre modellene er allerede tilgjengelig for salg, så unnskyldning for å vente med treningen har du heller ikke…

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top