Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Råstilig McLaren-versjon av B&Ws toppmodell

Vi vet de er gode. Nå blir de også "raske". Bowers & Wilkins Px8 slippes i en spesiell McLaren-versjon.

Skrevet av / 11.12.22 - 08:00
Råstilig McLaren-versjon av B&Ws toppmodell

Hva har James Bond og McLaren til felles? Ingenting, skulle man tro. Han har aldri kjørt en, og aldri har noen modell fra den britiske superbilprodusenten vært i en James Bond-film. Det nærmeste man kommer er McLaren GT, som ble utviklet med agent 007 i tankene: for han må jo ha plass til sitt golfutstyr og sine smokinger i bilen! Resultatet ble en superbil med 570 liters bagasjeplass! Mer enn de fleste SUV-er. Nok om det.

Les også B&W slipper hodetelefoner i James Bond-stil I anledning James Bonds 60-års jubileum slipper Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Nå har de to endelig et ekte, offisielt bånd, og det kommer gjennom Bowers & Wilkins. For ikke før har den engelske hi-fi-produsenten lansert en egen 007-utgave av sine beste og dyreste hodetelefoner Px8, så banker man nå en McLaren-versjon i bordet.

B&W Px8 McLaren Edition lifestyle 3
Px8 passer perfekt inne i en McLaren Artura. Heldigvis er hodetelefonene billigere enn bilen. Foto: Bowers & Wilkins

Oransje linjer

Klokkene er mørkegrå, med kontrastlinjer i McLarens karakteristiske oransje farge. Resultatet ser meget lekkert ut, om vi skal dømme ut ifra bildene. Og det skal vi jo!

Denne utgaven av hodetelefonene understreker B&Ws samarbeid med McLaren på den nye superhybridbilen Artura. Som da selvsagt vil ha et lydanlegg fra Bowers & Wilkins. Dette i likhet med alle McLaren-modeller siden 2015, inkludert nevnte GT.

Foto: B&W

Px8 McLaren Edition har samme ytelse

Bortsett fra fargene på klokkene – og antakelig også på reiseetuiet – er det tilsynelatende ingenting som skiller McLaren-versjonen fra den opprinnelige.

Les også Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!

Samme lyd, samme karbonfibermemnbraner, samme funksjonalitet og appstyring. Og det er slettes ingen dum ting, for selv holdt jeg kjært hvert eneste øyeblikk med hodetelefonene da jeg testet dem. Med aptX Adaptive lydkodek, glimrende lyd og støykansellering, en god app, fantastisk komfort og det hele. En toppmodell verdig!

B&W Px8 McLaren
Foto: B&W

B&W Px8 McLaren Edition – pris og tilgjengelighet

Px8 McLaren Edition er som 007 Edition i begrenset opplag. Prisen er 8298 kroner, som er 1300 kroner mer enn normalutgaven av klokkene. Hodetelefonene kan bestilles nå.

Mer info: hifiklubben.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Scroll to Top