TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hodetelefoner i «James Bond» utgave

I anledning James Bonds 60-års jubileum slipper Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

forfatter
Publisert 20.10.22 - 08:00

Bowers & Wilkins har inngått et partnerskap med James Bond-filmserien, for å markere sitt nære forhold til Bond-musikken. I den anledning at filmserien nå fyller 60 år, slippes de skreddersydde hodetelefonene Px8 007 Edition.

Les også Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.

Feirer 60 år med James Bond-musikk

Bowers & Wilkins har allerede et tett forhold til James Bond-filmene gjennom samarbeidet med Abbey Road Studios, der flaggskiphøyttalerne i 800-serien har vært brukt til å lytte til innspillingen av utallige kinolydspor, inkludert Skyfall (2012) og Spectre (2015).

Studioteknikerne ved Abbey Road brukte også Bowers & Wilkins-høyttalere i arbeidet med å innspillingen av Bond 25, et album der alle de 25 ikoniske Bond-temaene er innspilt med helt nye arrangementer av Royal Philharmonic Orchestra.

James Bond
Sean Connery som James Bond i Dr. No. (Foto: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

B&W Px8 007 Edition

De nye hodetelefonene er basert på B&Ws nyeste toppmodeller med støyreduksjon, og Bond-utgaven skal være inspirert av den mørkeblå smokingen Bond brukte i filmen Dr. No fra 1962.

Px8 bygger på teknologien fra forgjengeren Px7, men med oppgradert lyd, design og finish. Inne i ørekoppene brukes spesialdesignede karbonfibermembraner, som skal gi lavere forvrengning og enda høyere lydkvalitet. Px8 bruker samme aktive støyreduksjonsteknologi som Px7 S2 til å effektivt stenge ute uønsket støy.

Low BW Px8 007 Edition Beauty 2 16x9 1
B&W Px8 007 Edition. (Foto: Bowers & Wilkins)

Pris og tilgjengelighet

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgjengelig nå på Bowers & Wilkins’ hjemmeside, 007Store.com og hos Hi-Fi Klubben til en veiledende pris på 8.298 kroner. Det er cirka 1300 kroner mer enn standard-utgaven av Px8. På den annen side kan denne spesialutgaven kanskje bli et samleobjekt for Bond-entusiaster?

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.
Følg Lyd & Bilde