Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hodetelefoner i «James Bond» utgave

I anledning James Bonds 60-års jubileum slipper Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Skrevet av / 20.10.22 - 08:00
Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hodetelefoner i «James Bond» utgave

Bowers & Wilkins har inngått et partnerskap med James Bond-filmserien, for å markere sitt nære forhold til Bond-musikken. I den anledning at filmserien nå fyller 60 år, slippes de skreddersydde hodetelefonene Px8 007 Edition.

Les også Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.

Feirer 60 år med James Bond-musikk

Bowers & Wilkins har allerede et tett forhold til James Bond-filmene gjennom samarbeidet med Abbey Road Studios, der flaggskiphøyttalerne i 800-serien har vært brukt til å lytte til innspillingen av utallige kinolydspor, inkludert Skyfall (2012) og Spectre (2015).

Studioteknikerne ved Abbey Road brukte også Bowers & Wilkins-høyttalere i arbeidet med å innspillingen av Bond 25, et album der alle de 25 ikoniske Bond-temaene er innspilt med helt nye arrangementer av Royal Philharmonic Orchestra.

James Bond
Sean Connery som James Bond i Dr. No. (Foto: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

B&W Px8 007 Edition

De nye hodetelefonene er basert på B&Ws nyeste toppmodeller med støyreduksjon, og Bond-utgaven skal være inspirert av den mørkeblå smokingen Bond brukte i filmen Dr. No fra 1962.

Px8 bygger på teknologien fra forgjengeren Px7, men med oppgradert lyd, design og finish. Inne i ørekoppene brukes spesialdesignede karbonfibermembraner, som skal gi lavere forvrengning og enda høyere lydkvalitet. Px8 bruker samme aktive støyreduksjonsteknologi som Px7 S2 til å effektivt stenge ute uønsket støy.

Low BW Px8 007 Edition Beauty 2 16x9 1
B&W Px8 007 Edition. (Foto: Bowers & Wilkins)

Pris og tilgjengelighet

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgjengelig nå på Bowers & Wilkins’ hjemmeside, 007Store.com og hos Hi-Fi Klubben til en veiledende pris på 8.298 kroner. Det er cirka 1300 kroner mer enn standard-utgaven av Px8. På den annen side kan denne spesialutgaven kanskje bli et samleobjekt for Bond-entusiaster?

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top