Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beste batteritiden i klassen: Audio-Technica ATH-S300BT

Vi har vel knapt hørt om noen trådløse hodetelefoner med lengre spilletid enn Audio-Technica ATH-S300BT. Spesielt ikke til denne prisen.

Skrevet av / 19.06.24 - 08:00
Beste batteritiden i klassen: Audio-Technica ATH-S300BT

Audio-Technica har nylig sluppet sine siste trådløse hodetelefoner. Og selv om produsenten slettes ikke skyr kjempedyre produkter, så er ATH-S300BT i den aller rimeligste delen av prisstigen.

ath-s300bt_lifestyle 4-resized
Foto: Audio-Technica

Til et slikk og ingenting får du et par hodetelefoner oppgitt med hele 90 timers batteritid, som man trygt kan si setter en ny standard for hodetelefoner i denne prisklassen.

Les også Lykke til med å få kjøpt disse Audio-Technia ATH-AWKG er et par nye lukkede hodetelefoner i high-end-klassen. Men du skal slite med å skaffe deg et par.

Med drivere på 40 mm loves vi en kraftig lydgjengivelse fra ATH-S300BT, med mye av detaljene intakt. De har også fått digital hybrid støyreduksjonsteknologi, som betyr at de bruker mikrofoner på både utsiden og innsiden av klokkene, for å fange opp og kansellere mer støy.

Jeg tror det er trygt å si at støyreduksjonen likevel ikke når opp til de høyeste standardene satt av toppmodeller som Sony WH-1000XM5, Bose QuietComfort Ultra Headphones eller Apples AirPods Max. Men så lenge den er fullt brukbar og gir en mer komfortabel fly- eller togtur, og du får utestengt den irriterende kollegaen som har valgt et bråkete, mekanisk klikketastatur som sitt kontorredskap, er det alt som betyr noe.

ath-s300bt accessories
Har du lyst til å koble til en analog lydutgang, finnes en kabel for det også. Foto: Audio-Technica

Multipoint

En annen nyttig funksjon er muligheten for multipunktstilkobling, slik at hodetelefonene kan tilkobles to Bluetooth-enheter samtidig. Spesielt nyttig for de som ofte bytter mellom enheter, for eksempel mellom en bærbar PC og en smarttelefon.

Til spilling finnes en lavforsinkelsesmodus som reduserer forsinkelsen på lyden. Dermed slipper du å at det går et halvt sekund fra bilen i Real Racer 3 smadrer inn i veggen, til du hører det i øret. Det er også enkelte strømmeapper som ikke har autosynkronisering av lyd til bilde, som vil dra utnytte av den lavere forsinkelsen.

Les også Audio-Technica ATH-M50xBT Audio-Technicas rimelige M50 har satt en slags bransjestandard i sin prisklasse. Nå er den endelig trådløs. Men er det en fordel?

Det har etterhvert blitt vanlig at hodetelefoner støtter stemmekontroll gjennom Siri og Google-assistenten, og disse er intet unntak. Den innebygde mikrofonen lover dessuten klare samtaler. Akkurat det pleier å være en akilleshæl for de billigste hodetelefonene, så journalisten lar seg ikke automatisk overbevise om dette uten å ha prøvd først.

ATH-S300BT_desktop_03-resized
Foto. Audio-Technica

Komfort og brukervennlighet

Hodetelefonene er visstnok laget med brukervennlighet og komfort i tankene. For eksempel kan de brettes sammen, som gjør dem lett bære med seg. ATH-S300BT kommer i to fargevalg, svart og beige, med et terrazzo-marmorert mønsterdesign for et stiligere uttrykk.

Les også Med kilopris som safran Japanske Audio-Technica tar den helt ut, med en rørforsterker av ypperste klasse. Prisen på Narukami HPA-KG NARU vil du ikke engang vite...
ath-s300bt_black ath-s300bt_beige ath-s300bt_black 2 ath-s300bt_beige 2
<
>
Foto: Audio-Technica

Audio-Technica ATH-S300BT: Pris og tilgjengelighet

Prisen på ATH-S300BT er kanskje den største overraskelsen: Den er nemlig satt til 1450 kroner. Det er seksten kroner pr time batteritid! Selv om de ikke kan konkurrere med toppmodellene på alle områder, bør kombinasjonen av den omfattende batteritiden, forhåpentligvis anstendige støyreduksjonsegenskapene og de brukervennlige funksjonene, gjøre ATH-S300BT til en sterk konkurrent i det lavere sjiktet i hodetelefonmarkedet.

Mer info: audio-technica.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Scroll to Top