EMP 2 – ny multispiller fra Electrocompaniet

Electrocompaniets nye spiller serverer Blu-ray, DVD, SACD og CD av første klasse.
forfatter

Norske Electrocompaniet har i lengre tid jobbet med sin nye alt-i-ett spiller EMP 2 som er ment som en førsteklasses signalkilde til kresne hi-fi og hjemmekinooppsett. EMP 2 er en meget velutstyrt og avansert avspiller som i følge produsentsen selv støtter alle moderne lyd og bilde formater og medier, herunder Blu-ray i både 2D og 3D samt CD, SACD, DVD og DVD Audio. EMP 2 kan også streame musikk, bilder og film fra andre kilder på nettverket eller direkte via USB-inngangen.

EMP 2 har blant andre doble HDMI-utganger, 7.1 multikanals analogutganger samt balanserte XLR stereoutganger for å kunne kobles til både stereo og surroundutstyr, eller en kombinasjon av disse.

Som vanlig for “Companiet” loves det at bildekvaliteten samt både stereo og multikanals lyd er i referanseklassen – noe vi ser frem til å sjekke ut i en fremtidig test av den nye spilleren.

EMP 2 blir tilgjengelig hos Electrocompaniet forhandlere over hele landet i løpet av oktober og får en veiledende pris  på 21.900 kroner.

www.electrocompaniet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også