Nyhet

Wharfedale: legendarisk høyttalerprodusent returnerer

Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
forfatter

For de som husker Wharfedale har det kanskje vært et savn at de ikke har vært å finne i norske butikker på veldig lenge. Det endrer seg nå når lydforetaket.no overtar distribusjonen.

Da kan man om ikke lenge høre Wharfedale i butikk, og de lager høyttalere i alle prisklasser, fra den velkjente Diamond-serien som starter rett under 5000 kr paret, til den gulvstående Elysian med AMT-diskant, som tangerer 80.ooo kr paret.

Wharfedale Elysian 2 og 4 i piano valnøtt

Wharfedale lager også noen lekre retrohøyttalere, og både den lille Denton 85th Anniversary til 9000 kr paret, og den større Linton Heritage til 17.000 kr paret, kan snart lyttes på hos Stereofil i Grensen, i Oslo.

Britiske Leak Audio gjennoppstod for et drøyt år siden, og vil også bli å finne i butikk. De lager så langt den2 x 45 w kraftige integrerte forsterkeren Leak Stereo 130 til 12.000 kr, som har innebygget DAC, og CD-spilleren CDT til 9995 kr. Begge i et herlig nostalgisk retrodesign.

Hjemme hos Jimi Hendrix Stereoanlegget på soverommet til Jimi Hendrix i London låter nå akkurat som det gjorde da han lyttet til det.
Jimi Hendrix stereo HANDEL & HENDRIX

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.