TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Wharfedale: legendarisk høyttalerprodusent returnerer

Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.

forfatter
Publisert 03.03.21 - 11:14

For de som husker Wharfedale har det kanskje vært et savn at de ikke har vært å finne i norske butikker på veldig lenge. Det endrer seg nå når lydforetaket.no overtar distribusjonen.

Da kan man om ikke lenge høre Wharfedale i butikk, og de lager høyttalere i alle prisklasser, fra den velkjente Diamond-serien som starter rett under 5000 kr paret, til den gulvstående Elysian med AMT-diskant, som tangerer 80.ooo kr paret.

Wharfedale Elysian 2 og 4 i piano valnøtt

Wharfedale lager også noen lekre retrohøyttalere, og både den lille Denton 85th Anniversary til 9000 kr paret, og den større Linton Heritage til 17.000 kr paret, kan snart lyttes på hos Stereofil i Grensen, i Oslo.

Britiske Leak Audio gjennoppstod for et drøyt år siden, og vil også bli å finne i butikk. De lager så langt den2 x 45 w kraftige integrerte forsterkeren Leak Stereo 130 til 12.000 kr, som har innebygget DAC, og CD-spilleren CDT til 9995 kr. Begge i et herlig nostalgisk retrodesign.

Les også Hjemme hos Jimi Hendrix Stereoanlegget på soverommet til Jimi Hendrix i London låter nå akkurat som det gjorde da han lyttet til det.
Jimi Hendrix stereo HANDEL & HENDRIX

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde