TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Trådløs Cambridge DAC

Digitalkonvertere er i vinden som aldri før. Cambridge DacMagic Plus er i tillegg trådløs, praktisk nok, og har innebygget hodetelefonforsterker i tillegg.

forfatter
Publisert 25.11.11 - 08:06

Den nye DacMagic Plus som kommer i tillegg til den kritikerroste DacMagic, har fått volumkontroll og hodetelefonforsterker. Men er også endret rent teknisk med støtter for 24/192kHz konvertering av musikksignalet via USB-inngangen.

Den kan også brukes som forforsterker i et anlegg, siden volumkontrollen styrer både hodetelefonutgangen og lydutgangene på baksiden. Som forøvrig er både tradisjonelle ubalanserte RCA-utganger, og balanserte XLR-utganger.

Les testen av 11 DAC-er her.

Konverteren arbeider med to Wolfson WM8740 konverterchiper, for de som er opptatt av slike detaljer, og bruker en 32-bits signalprosessor fra Analog Devices. De digitale inngangene består av to koaksiale og to optiske pluss USB-inngangen, og naturligvis en kontakt for den kommende trådløse BT100 mottakeren.

Som ikke støtter det trådløse nettverket ditt, men er en BlueTooth-mottaker, som gjør det mulig å strømme musikk via BT fra en mobiltelefon eller laptop.

Men i følge Cambridge skal DacMagic Plus låte bedre via BT enn man er vant til. Den støtter nemlig apt-X, som er en overføringsprotokoll som skal gi bedre lyd enn standard BT gjør.

DacMagic Plus er tilgjengelig i løpet av desember, til drøyt 3.500 kroner.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Ny toppserie fra Audiolab Britiske Audiolab lanserer en helt ny forsterker - og faktisk en CD-transport også!
Budsjettvennlige forsterkere med Bluetooth En enkel og en avansert integrert forsterker.
Følg Lyd & Bilde