Search
Generic filters

Trådløs Cambridge DAC

Digitalkonvertere er i vinden som aldri før. Cambridge DacMagic Plus er i tillegg trådløs, praktisk nok, og har innebygget hodetelefonforsterker i tillegg.

Den nye DacMagic Plus som kommer i tillegg til den kritikerroste DacMagic, har fått volumkontroll og hodetelefonforsterker. Men er også endret rent teknisk med støtter for 24/192kHz konvertering av musikksignalet via USB-inngangen.

Den kan også brukes som forforsterker i et anlegg, siden volumkontrollen styrer både hodetelefonutgangen og lydutgangene på baksiden. Som forøvrig er både tradisjonelle ubalanserte RCA-utganger, og balanserte XLR-utganger.

Les testen av 11 DAC-er her.

Konverteren arbeider med to Wolfson WM8740 konverterchiper, for de som er opptatt av slike detaljer, og bruker en 32-bits signalprosessor fra Analog Devices. De digitale inngangene består av to koaksiale og to optiske pluss USB-inngangen, og naturligvis en kontakt for den kommende trådløse BT100 mottakeren.

Som ikke støtter det trådløse nettverket ditt, men er en BlueTooth-mottaker, som gjør det mulig å strømme musikk via BT fra en mobiltelefon eller laptop.

Men i følge Cambridge skal DacMagic Plus låte bedre via BT enn man er vant til. Den støtter nemlig apt-X, som er en overføringsprotokoll som skal gi bedre lyd enn standard BT gjør.

DacMagic Plus er tilgjengelig i løpet av desember, til drøyt 3.500 kroner.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.