Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Technics SU-GX70 nettverksforsterker

Strømmer alt og kan kobles til tv og platespiller.

Skrevet av / 13.04.23 - 11:01
Technics SU-GX70 nettverksforsterker

Med en fot i begge leire, er Technics SU-GX70 forsterkeren du skal ha hvis du både vil ha strømming, og et sted å plugge inn platespilleren.

Den elegante forsterkeren hører til Technics Grand Class-serie, og er en integrert premium-forsterker med strømming, analoge og digitale innganger, med HDMI for tv-lyd og inngang for platespiller.

SU-GX70 er bygget på samme måte som Technics digitale forsterkere med JENO Engine for støyfjerning, Twin Power strømforsyningen vi kjenner fra SU-G700M2, og Technics LAPC som fasekalibrerer utgangstrinnet for å tilpasse ulike høyttalerkarakteristikker.

Foto Technics

Her får man Chromecast innebygget, med støtte for for Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, og senere også for Amazon Music HD.

Den vil også få støtte for Roon, i en kommende fastvareoppdatering.

Den støtter også Tidals MQA-filer med høyoppløst lyd. og man kan strømme trådløst med Wi-Fi – trådløst eller Ethernet – AirPlay 2, eller Bluetooth. Det er også radio her, og man kan velge mellom FM, DAB+, og internettradio.

Veldig fleksibel altså, og bak har den to analoge innganger, tre digitale (to optiske og en koaksial), pluss USB-B bak, USB-A foran, og en platespillerinngang for MM-pickuper.

Det er også HDMI-kontakt her for styring av tv-lyden over anlegget. SU-GX70 har også en analog utgang for separat forsterker, eventuelt subwoofer, og Technics oppgir effekten til 40 W per kanal i 8 Ohm, 80 W i 4 Ohm.

SU-GX70 er tilgjengelig i juni, prisen er ennå ikke fastsatt.

Technics SL-1500C i hvitt

Foto Technics

Den svært gode SL-1500C, er en av våre favoritter i sin prisklasse, og nå kommer den i hvitt, med en Ortofon 2M Red MM pickup ferdig montert og klar til å spillle.

Frank Balzuweit, senior produktsjef hos Technics Europe, sier i en pressemelding at den hvite utgaven understreker den enkle og ekte estetikken til en SL-1500C, som bare har det mest nødvendige for å spille plater.

SL-1500C har innebygget phonotrinn, og man kan velge å bruke det, eller koble til et separat phonotrinn, eller en forsterker med phonotrinn. Som SU-GX70.

Foto Technics

Technics SU-G700 M2

Hørbart bedre lyd

Technics har forbedret den integrerte forsterkeren og skapt en vinner.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

High-end du neppe har sett før

Gjett hva dette er

Oppgraderer retrohøyttalerne

Kraftfull strømmeforsterker

Hyllest til legendarisk album

Gammel klassiker gjenoppstår

Scroll to Top