itemprop

Strømming, DAC og SACD-spiller

Mark Levinsons kommende spiller oppfyller tre krav.

Mark Levinson holdt på å rote seg bort i interne problemer og aldrende produkter, men i det siste har de ryddet opp og fått kreativiteten tilbake. De viste sin første platespiller i 2017, og sin andre på CES-messen i Las Vegas nylig.

Spilleren ble første gang vist på High-End 2019 i Munchen.

Da viste de igjen Mark Levinson Nº5101, som er en SACD-spiller med innebygget trådløs nettverkstrømming, og digitalkonverter. En slags 3-i-1-løsning for de som fremdeles spiller CD-er og ønsker seg musikkstrømming.

Den ligner sånn sett veldig på den fremragende Technics-spilleren vi nylig testet, men siden denne heter Mark Levinson, stiller den i tungvektsklassen.

Man kan strømme musikk over nettverket enten kablet over Ethernet, eller Wifi, og spilleren har digitale innganger for eksterne, digitale lydkilder.

Innvendig sitter en ESS PRO Sabre 32-bits digitalkonverter som behandler signalet fra den ene koaksiale eller optiske S/PDIF-inngangen, altenativt USB for høyoppløste lydfiler i PCM (24 bit/192k) og den nevnte nettverkstrømmingen, over Wifi eller Ethernet.

Den støtter også avspilling av FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC og WMA-formater, fra en NAS harddisk eller strømming av musikkbiblioteket over nettverket. Og, den spiller selvsagt både CD og SACD-er.

annonse

5101 kommer for salg i 1.kv 2020, estimert pris er undt 6000-6500 Euro.

annonse

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
1 uke for 1 kr
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen