TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Strømming, DAC og SACD-spiller

Mark Levinsons kommende spiller oppfyller tre krav.

forfatter
Publisert 16.01.20 - 12:56

Mark Levinson holdt på å rote seg bort i interne problemer og aldrende produkter, men i det siste har de ryddet opp og fått kreativiteten tilbake. De viste sin første platespiller i 2017, og sin andre på CES-messen i Las Vegas nylig.

Spilleren ble første gang vist på High-End 2019 i Munchen.

Da viste de igjen Mark Levinson Nº5101, som er en SACD-spiller med innebygget trådløs nettverkstrømming, og digitalkonverter. En slags 3-i-1-løsning for de som fremdeles spiller CD-er og ønsker seg musikkstrømming.

Den ligner sånn sett veldig på den fremragende Technics-spilleren vi nylig testet, men siden denne heter Mark Levinson, stiller den i tungvektsklassen.

Man kan strømme musikk over nettverket enten kablet over Ethernet, eller Wifi, og spilleren har digitale innganger for eksterne, digitale lydkilder.

Innvendig sitter en ESS PRO Sabre 32-bits digitalkonverter som behandler signalet fra den ene koaksiale eller optiske S/PDIF-inngangen, altenativt USB for høyoppløste lydfiler i PCM (24 bit/192k) og den nevnte nettverkstrømmingen, over Wifi eller Ethernet.

Den støtter også avspilling av FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC og WMA-formater, fra en NAS harddisk eller strømming av musikkbiblioteket over nettverket. Og, den spiller selvsagt både CD og SACD-er.

5101 kommer for salg i 1.kv 2020, estimert pris er undt 6000-6500 Euro.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Små magiske høyttalere De over 50 år gamle høyttalerne har aldri vært bedre enn nå, og gjør noe få andre høyttalere klarer.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Følg Lyd & Bilde