High-end

Italienske Sonus faber har en ny high-end høyttaler på gang. Aida skal den hete, og her er en kjapp forhåndstitt.
forfatter

Skjønt, det er ikke mye vi får se eller vite om Aida. Som man bare ser glimter av i en kort video Sonus faber har laget. Høyttaleren som lanseres i desember, skal ligge et sted mellom Elipsa og Amati Anniversario i størrelse og pris, om man skal tro ryktene. Andre mener at Aida er en mindre og rimeligere modell under The Sonus faber.

Hva det enn blir, er det grunn til å glede seg. I våre tester har Sonus faber alltid gjort det bra, og vi har nye modeller fra italienerne på vei til testbenken, så følg med.

Aida blir tilgjengelig først i 2012, og da skal vi selvsagt komme tilbake med en test, til da kan man ta en titt på teaseren Sonus faber har lagt ut:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.