Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Renere strøm

Naim er kjent for sine eksterne strømforsyninger, til forsterkere og CD-spillere. Nå kommer de i forbedrede utgaver.

Skrevet av / 31.05.12 - 10:29
Renere strøm

Strøm er en kilde til støy. Den er ikke alltid like stabil heller, men de fleste forsterkere fungerer likevel godt, selv om strømmen ikke er av beste kvalitet.

Engelske Naim er litt mer opptatt av fenomenet enn de fleste. Derfor kan man oppgradere nesten alle forsterkere og CD-spillere fra Naim, med bedre strømforsyninger.

Nå kan man få oppgraderte utgaver av Naims separate strømforsyninger, XPS-2, 555PS, Hi-Cap, Supercap og 555PS DR, hvor prisene starter på 12.500 kroner for Hi-Cap, og fortsetter til 58.500 for 555PS DR.

De nye strømforsyningene bruker Naims Discrete Regulator, som skal sørge for mer stabil spenning, redusert støy og bedre lyd.

Eiere av eldre utgaver av strømforsyningene, kan glede seg over at de kan oppgradere XPS-2, 555PS, Hi-Cap, Supercap og 552PS DR, med den nye Discrete Regulator-teknologien, og slippe unna med en langt lavere kostnad for bedre strømforsyning. Og lyd.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top