DAB-radio

Pinell GO er ikke større enn en pose kaffe, men har både DAB+, FM og et massivt batteri i den norskdesignede radioen.
forfatter

Den lille reiseradioen har nemlig et høykapasitets batteri. Som gir over 24 timers batteritid, på en lading. I tilegg er det bygget inn et høyttalerelenent som tar opp resten av plassen i radioen. Mens selve mottakeren og forsterkren er plassert helt i toppen av radioen. En skarp OLED-skjerm viser stasjonsvalg og knapper gir det tilgang til instillingsvalg. Som lysstyrke, bass og diskant, blant annet.

Når man tar radioen ut av den forseggjorte emballasjen, og slår på strømmen, søker den automatisk etter radiokanaler på både FM og DAB+. Deretter ligger de klare i minnet, slik at man slipper å søke opp radiokanaler hele tiden.

Radioen som kommer i fargene Frosty White, Deep Sea Green, Carbon Black og Fiery Red, koster 1799 kr, og er i butikkene i slutten av mai.

– Med Pinell GO har vi utviklet en digital reiseradio ulikt noe annet på markedet. Ved selv å designe alt fra elektronikk til utseende og konstruksjon, har vi kommet frem til et produkt som er spesialtilpasset de kravene norske forbrukere har til en reiseradio – som god brukervennlighet, lang batterilevetid og god lyd i et portabelt og praktisk format, sier designeren bak digitalradioen, Andreas Erlandsen.

Fakta:
·         DAB+ og FM RDS
·         Over 24 timers batterilevetid
·         Skifter sømløst mellom nettstrøm og batteri
·         Robust konstruksjon
·         Tre kontakter for internasjonal bruk følger med
·         Lydinngang og hodetelefonutgang

PinellGO_RedAngleLeft_Web

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.