CD-spiller

Dette er egentlig en Apollo CD-spiller, som Rega har krympet til mikrostørrelse. Men med samme lydkvalitet som den dyrere spilleren.
forfatter

Apollo -R deler kabinettstørrelsen med Rega DAC og Brio-R forsterkeren, med topplading av CD-en og teknikk hentet fra den større og dyrere Apollo CD-spilleren.

Utgangsgtrinnnet er hentet fra Apollo-spilleren og Wolfson WM8742 digitalkonverteren er den samme som i Rega DAC-en vi testet tidligere i 2011.

Strømforsyningen  skal hå fått en overhaling, kretskortene er naturligvis redesignet for å passe i det lille kabinettet, og Rega sier at også utgangstrinnet skal være forbedret slik at lydkvaliteten skal være på linje med den større Apollo-spilleren.

Spilleren som leveres i sort eller sølv, er priset tilsvarende 5500 kroner i hjemlandet England, og skal være klar for butikkene om kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.