TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Quad Artera Solus Play

Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.

forfatter
Publisert 21.01.21 - 10:35

De som er blitt grå i hyssingen husker kanskje de flate elektrostathøyttalerne, og rørforsterkerne best, men i de siste årene har britiske QUAD syslet mer med stilrene strømmeprodukter.

Etter noen år med famling, har de fått noen oppegående folk til å rydde opp i designet, og Artera-serien er blitt noe av det peneste fra den kanten på mange år.

Serien består at en rekke, kompakte, forsterkere, en CD-spiller og nå en komplett strømmeforsterker av den integrerte sorten.


Som man kan se av bildet over, er det full pakke i Artera Solus Play, som den heter. Den har sågar CD-spiller innebygget, og støtte for både analoge og digitale lydkilder.

Den støtter også DTS Play-Fi, som brukes til strømming, og kan synke med andre produkter eller høyttalere, hvis man vil utvide med lyd i flere rom. Såkalt multirom.

Det den ikke har, er AirPlay, Chromecast eller støtte for Roon

Artera Solus Play har også Bluetooth, støtte for lydfiler opptil 24-bit, 192 kHz over Ethernet, og Play-Fi-appen har støtte for alle kjente strømmetjenester, Spotify, Qobuz og Tidal blant annet.

Forsterkerdelen er oppgitt til 75 w per kanal, stabilt foret med strøm fra en 300 VA trafo og 2 x 15000 uF strømkapasitet per kanal.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde