Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Quad Artera Solus Play

Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.

Skrevet av / 21.01.21 - 10:35
Quad Artera Solus Play

De som er blitt grå i hyssingen husker kanskje de flate elektrostathøyttalerne, og rørforsterkerne best, men i de siste årene har britiske QUAD syslet mer med stilrene strømmeprodukter.

Etter noen år med famling, har de fått noen oppegående folk til å rydde opp i designet, og Artera-serien er blitt noe av det peneste fra den kanten på mange år.

Serien består at en rekke, kompakte, forsterkere, en CD-spiller og nå en komplett strømmeforsterker av den integrerte sorten.


Som man kan se av bildet over, er det full pakke i Artera Solus Play, som den heter. Den har sågar CD-spiller innebygget, og støtte for både analoge og digitale lydkilder.

Den støtter også DTS Play-Fi, som brukes til strømming, og kan synke med andre produkter eller høyttalere, hvis man vil utvide med lyd i flere rom. Såkalt multirom.

Det den ikke har, er AirPlay, Chromecast eller støtte for Roon

Artera Solus Play har også Bluetooth, støtte for lydfiler opptil 24-bit, 192 kHz over Ethernet, og Play-Fi-appen har støtte for alle kjente strømmetjenester, Spotify, Qobuz og Tidal blant annet.

Forsterkerdelen er oppgitt til 75 w per kanal, stabilt foret med strøm fra en 300 VA trafo og 2 x 15000 uF strømkapasitet per kanal.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top