TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Pro-Ject VC-S3 platevasker

Vinylsamlere trenger en platevasker. Her er to.

forfatter
Publisert 22.02.23 - 09:53

Man kan si mye positivt om lyden fra vinylplater, varm, organisk, behagelig. Fullt så behagelig er det ikke, når det knitrer og spraker i høyttalerne. Som regel får man fjernet knitring og støy med en god platebørste, men noen ganger trenger platene en skikkelig vask.

Ikke i oppvaskmaskinen, helst med en platevasker som gjør jobben mer skånsomt.

Pro-Ject VC-S3 og VC-E2, er to nye platevaskere som holder platene rene.

VC-E2. Foto Pro-Ject

Den enkleste av dem er VC-E2, ssom har en 0,5 liters tank for vaskemiddel, og en magnetisk strammer som holder platene sikkert på plass når platesiden vaskes.

Den er godt egnet til de som bare av og til trenger å vaske en plate eller to, og tar lite plass, er enkel og bruke og gunstig priset. VC-E2 skal koste 450 Euro, og er allerede på vei til butikkene.

Foto Pro-Ject

Den større VC-S3 har plass til 2,5 liter vaskemiddel, og er bedre egnet for de med en stor platesamling, spesielt hvis man ofte kjøper brukte plater som gjerne trenger en skikkelig rens.

VC-S3. Foto Pro-Ject

Den gjør den samme jobben som den enklere VC-E2, men er mer robust bygget med en kraftigere motor og et større kabinett med litt høyere kvalitetsutførelse.

VC-S3 er også på vei til butikkene, priset til 699 Euro, inkludert det man trenger for å komme i gang.

VC-Zubehör _DSC7915-Bearbeitet VC-S3-front-cutout
<
>
Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Pro-Ject Debut Pro

Pro-Ject Debut Pro er det beste valget for alle som ønsker seg bedre lyd fra platene.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Kuleste platespilleren vi har testet Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastisk velspillende strømmereceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, ser ut som en million, og lyder fenomenalt godt.
lbpluss
Musikkstreameren som spiller alt, og driver dine hodetelefoner FiiO R7 er en stasjonær musikkstreamer, som kan omtrent alt. Takket være Android operativsystem.
lbpluss
Fjerner knitringen fra platene dine Vinylsamlere trenger en platevasker. Her er to.
lbpluss
Det beste av begge verdener CD-streamere er den opplagte måten å kombinere CD-samlingen med strømming på.
Følg Lyd & Bilde