Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Pro-Ject The Dark Side of The Moon platespiller

Denne skal du spille The Dark Side of The Moon på.

Skrevet av / 09.10.23 - 13:23
Pro-Ject The Dark Side of The Moon platespiller

The Dark Side of The Moon ble Pink Floyds store gjennombruddsalbum, og har siden det ble sliuppet i 1973, vært et av de mest solgte musikkalbum i verden gjennom tidene. Det er solgt over 50 millioner eksemplarer av albumet, og det er det nest mest solgte studioalbumet i verden etter Michael Jacksons Thriller.

Fargene fra det ikoniske plateomslaget som ble designet av Storm Thorgerson, er gjengitt i utallige former siden 1973, og har dukket opp på band-t-skjorter helt siden den gang.

Nå dukker de også opp på platespilleren med samme navn som albumet, Pro-Ject The Dark Side of The Moon. Som vi så første gang på high-end-messen i Munchen i mai.

Foto: Pro-Ject

Platespilleren er ikke den første hyllestspilleren fra Pro-Ject, men ved siden av Metallica-spilleren, er det den kuleste hittil.

En 10 mm tykk gjennomsiktig glasstallerken hviler på en remdrevet innertallerken i aluminium, og spilleren er utstyrt med en 8,6-tommers gjennomsiktig akrylarm og en Pick it PRO Special Edition pickup. Også den med regnbuefargene på sidene.

Foto: Pro-Ject

De ikoniske fargene er bakbelyst med LED, som kan dimmes hvis man vil, og armen har antiskatinghjulet plassert lett tilgjengelig på siden av armbasen.

Dark Side of The Moon-spilleren er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere til 1800 Euro.

Foto: Pro-Ject
Les også Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top