TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.

forfatter
Publisert 30.09.22 - 12:00

De små utvendige veggstøpslene med strømforsyning på innsiden, får jobben gjort. Men det er ikke sikkert den er særlig stabil. Eller ren. Det mener i hvert fall Pro-Ject, som har laget en kraftig og mer stabil strømforsyning.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono, er kraftig nok til å drive både en platespiller, og et phono-trinn, og har strømutganger på baksiden for begge. Så lenge platespilleren bruker en 15 V strømforsyning, kan den også kobles til en Pro-Ject Power Box RS2 Phono.

Foto: Pro-Ject

Når den lille boksen kobles til, skal en stor ringkjernetransformator og et strømfilter på hele 10.000 μF, sørge for stabil spenning og ren strøm. Den har også overspenningsvern innebygget, og kobberskjerming rundt transformatoren.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono leveres I sort eller sølvgrått, og er i butikkene omtrent nå. Prisen er oppgitt til 899 Euro.

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Pro-Ject Debut PRO platespiller

Det beste kjøpet i klassen

Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Kuleste platespilleren vi har testet Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastisk velspillende strømmereceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, ser ut som en million, og lyder fenomenalt godt.
lbpluss
Musikkstreameren som spiller alt, og driver dine hodetelefoner FiiO R7 er en stasjonær musikkstreamer, som kan omtrent alt. Takket være Android operativsystem.
lbpluss
Fjerner knitringen fra platene dine Vinylsamlere trenger en platevasker. Her er to.
lbpluss
Det beste av begge verdener CD-streamere er den opplagte måten å kombinere CD-samlingen med strømming på.
Følg Lyd & Bilde