TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Naim New Classic serie

50 år etter debuten lanserer Naim en helt ny serie.

forfatter
Publisert 05.01.23 - 10:38

Naim New Classic er en helt ny serie som lanseres 50 år etter at Julian Vereker etablerte Naim Audio i Salisbury, som sakte men sikkert ble kjent som en kompromissløs produsent av high-end forsterkere.

Den nye serien er på mange måter den moderne tolkningen av Verekers opprinnelige designfilosofi, med et minimalistisk design, skarpe linjer, og egenartede løsninger på innsiden.

New Classic består foreløpig av tre komponenter. En forforsterker med strømming integrert, som kalles NCS 222. Den kan kompletteres med den nye NAP 250, som er en effektforsterker med 100 watt effekt, og så er det strømforsyningen NPX 222, som kan løfte lydkvaliteten fra en NCS 222 ytterligere.

New Classic NCS 222 og NAP 250. Foto Naim
Strømme-preampen New Classic NCS 222, har fått den kraftige 1,5 Watt Klasse A hodetelefonforsterkerdelen fra Atom HE, og lyden prosesseres av en Burr Brown DAC som har et eget apodiserende filtersystem, med polystyrene absorbering på filterkomponenter for lavere forvregning og best mulig impulsrespons, alt i følge Naim.
NCS 222  har også innebygget platespillerinngang for MM-pickup, og den kan levere strøm via 8 pins DIN til kommende Naim-komponenter.
NCS 222. Foto Naim
Effektforsterkeren New Classic NAP 250 leverer 100 watt effekt i hver kanal i 8 ohm, og kan levere opp til 300 w, eller 780w i én kanal. Den er fullbalansert med XLR inn og har like kraftig trafo som den større NAP 300, og den samme stillegående viftekjølingen.
Den nye strømforsyningen, New Classic NPX 300, kan drive en NCS 222 og da kobles dennes interne strømforsyning ut. NPX 300 har Naims egen multipin Burndy-kontakt til både digital og analogdel.
Naim New Classic. Foto Naim
New Classic-serien kobles sammen med en optisk styringskabel og styres med Naim-appen , og Naim har jobbet for at klimavtrykket skal være så lavt som mulig, med et forbruk på lave 0,5 w i stand by.
Prisene på New Classic ser slik ut:
NPX 300 ekstern Naim DR PSU – veil. 74.995,-
NCS 222 streaming pre-amp – veil. 74.995,-
NAP 250 power-amp . veil. 74.995,-
NSC-222_Display_Fable NSC-222_Back-Macro Heatsink
<
>
Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Naim Uniti Star

Himmelsk lyd i stjerneklassen

For de mange som samler på CD-er, og liker å strømme musikk, finnes det ikke noe bedre enn Naim Uniti Star.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
lbpluss
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde