Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Naim-lyd til hodetelefonene

Siste nytt fra Naim: Den prisbelønte Uniti Atom gjenoppstår som dedikert hodetelefon-forsterker.

Skrevet av / 11.05.21 - 16:00
Naim-lyd til hodetelefonene

Er du en ihuga ”head-fi” entusiast kan det lønne seg å være lutter øre nå: Naims allsidige Uniti-serie har nemlig nettopp fått et nytt familiemedlem, som retter seg spesielt mot hodetelefonbrukere!

Den nye Uniti Atom Headphone Edition er en ”hodetelefon-optimalisert” versjon av den populære forsterkeren, som også inkluderer en komplett nettverksspiller med D/A konverter.

Naim Uniti Atom Headphone Edition. (Foto: Naim Audio)

Naim Uniti Headphone Edition

Mens den originale Uniti Atom er laget for å drive høyttalere, er Headphone Edition som navnet antyder en ren hodetelefon-forsterker. Og Naim ser ikke ut til å ha spart på godsakene denne gangen heller: Headphone Edition bruker angivelig teknologi fra de prestisjefylte Statement-forsterkerne i strømforsyningen, og skal i følge produsenten selv være i stand til å drive ”alt” av hodetelefoner – inkludert de kresne Focal Utopia – uten problemer.

Les også Focal Celestee: De beste lukkede under tjue tusen Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.

Naim Uniti Atom HE er også en allsidig musikkspiller, med innebygd støtte for strømmetjenester som Qobuz, Tidal og Spotify, i tillegg til AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast innebygd og Roon Ready som gir enda flere streamingalternativer. I tillegg har den selvfølgelig analoge og digitale innganger pluss USB.

RS3676_Hero Final-scr RS3675_FINAL-scr
<
>

Kan også brukes som forforsterker

Utgangstrinnet byr på gode tilkoblingsmuligheter for ulike typer hodetelefoner, med blant annet balanserte XLR og Pentaconn utganger i tillegg til standard 6.3 mm jackplugg og RCA.

Naim trekker også frem muligheten til å bruke Uniti Atom HE som en forforsterker til aktive høyttalere, eller effektforsterkere koblet til passive høyttalere.

Les også God jul med 9 premium hodetelefoner Kjøp tradisjonelle hodetelefoner for pengene du hadde tenkt å bruke på de beste trådløse støydemperne.

Pris, tilgjengelighet og spesifikasjoner

Naim Uniti Atom Headphone Edition blir i tilgjengelig for levering i løpet av juni/juli med en pris på 29.995 kroner (veil). Norsk importør er Multirom AS.

Naim Uniti Atom HE - specifications 1 Naim Uniti Atom HE - specifications 2
<
>
Spesifikasjoner II

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Goldmund effektforsterker: Bare ikke spør om prisen ...

En forsterker for drømmere

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top