Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Naim-lyd til hodetelefonene

Siste nytt fra Naim: Den prisbelønte Uniti Atom gjenoppstår som dedikert hodetelefon-forsterker.

Er du en ihuga ”head-fi” entusiast kan det lønne seg å være lutter øre nå: Naims allsidige Uniti-serie har nemlig nettopp fått et nytt familiemedlem, som retter seg spesielt mot hodetelefonbrukere!

Den nye Uniti Atom Headphone Edition er en ”hodetelefon-optimalisert” versjon av den populære forsterkeren, som også inkluderer en komplett nettverksspiller med D/A konverter.

Naim Uniti Atom Headphone Edition. (Foto: Naim Audio)

Naim Uniti Headphone Edition

Mens den originale Uniti Atom er laget for å drive høyttalere, er Headphone Edition som navnet antyder en ren hodetelefon-forsterker. Og Naim ser ikke ut til å ha spart på godsakene denne gangen heller: Headphone Edition bruker angivelig teknologi fra de prestisjefylte Statement-forsterkerne i strømforsyningen, og skal i følge produsenten selv være i stand til å drive ”alt” av hodetelefoner – inkludert de kresne Focal Utopia – uten problemer.

Naim Uniti Atom HE er også en allsidig musikkspiller, med innebygd støtte for strømmetjenester som Qobuz, Tidal og Spotify, i tillegg til AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast innebygd og Roon Ready som gir enda flere streamingalternativer. I tillegg har den selvfølgelig analoge og digitale innganger pluss USB.

Annonse
RS3676_Hero Final-scr RS3675_FINAL-scr
<
>

Kan også brukes som forforsterker

Utgangstrinnet byr på gode tilkoblingsmuligheter for ulike typer hodetelefoner, med blant annet balanserte XLR og Pentaconn utganger i tillegg til standard 6.3 mm jackplugg og RCA.

Naim trekker også frem muligheten til å bruke Uniti Atom HE som en forforsterker til aktive høyttalere, eller effektforsterkere koblet til passive høyttalere.

Annonse
God jul med 9 premium hodetelefoner Kjøp tradisjonelle hodetelefoner for pengene du hadde tenkt å bruke på de beste trådløse støydemperne.
9 hodetelefoner 2020

Pris, tilgjengelighet og spesifikasjoner

Naim Uniti Atom Headphone Edition blir i tilgjengelig for levering i løpet av juni/juli med en pris på 29.995 kroner (veil). Norsk importør er Multirom AS.

Naim Uniti Atom HE - specifications 1 Naim Uniti Atom HE - specifications 2
<
>
Spesifikasjoner II

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.