Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

NAD C 379 er en ny hybridforsterker

NAD C 379 er en ny integrert forsterker som håndterer alle signalkilder.

Skrevet av / 08.05.24 - 14:37
NAD C 379 er en ny hybridforsterker

High End-messen i München har ikke engang begynt ennå, men allerede før dørene åpnes, strømmer det på med lanseringer.

NAD Electronics har annonsert en ny forsterker i Classic-serien: C 379 HybridDigital DAC Amplifier.

Forsterkeren er bygget over et klasse D-utgangstrinn. Den digitale konverteringen gjøres med den anerkjente ESS SABRE DAC. Og forsterkeren kan utvides med innstikskort fra andre generasjon av Modular Design Construction (MDC).

(Foto: NAD)

Utgangstrinnet i NAD C 379 er en spesialdesignet UcD HybridDigital-modul, som leverer 80 watt kontinuerlig effekt i 8 og 4 ohm. C 379 kan også kobles med C 258 stereoeffektforsterkeren i en fullt balansert konfigurasjon for 300 watt kontinuerlig effekt.

Les også Musikken, rommet og alt NAD C658 inneholder mer enn utseendet gir inntrykk av. Bak den grå fasaden gjemmer det seg en allsidig forforsterker, DAC og streaming-mottaker som også kan styre lytterommet ditt.

NAD C 379s høyeffektive strømforsyning bruker mindre enn halvparten så mye strøm som konvensjonelle forsterkere i samme klasse, noe som må bety at den er av switched mode-typen.

Dekker alle signalkilder

«NAD C 379 er i en klasse for seg selv, den integrerer alle de viktigste komponentene i et høytytende musikksystem og støtter alle musikkilder, fra vinyl til digital streaming,» sier Cas Oostvogel, produktsjef hos NAD Electronics.

Det digitale kretsløpet er bygget på den anerkjente 32-bit ESS SAbre ES9028 DAC. Et valg denne skribenten støtter fullt ut, ettersom jeg har erfart mange svært musikalske digitalkonvertere med nettopp denne chip-en.

NAD C 379 dekker et bredt spekter av signalkilder. Og de to MDC-ekspansjonssportene byr på interessante alternativer i prisklassen (Foto: NAD)

På baksiden finner man to utvidelsesspor til NADs MDC-moduler, som gjør det mulig å oppgradere forsterkerens evner med nye funksjoner og A/V-teknologier.

NAD C 379 er fra fabrikken utstyrt med en rekke analoge og digitale tilkoblingsmuligheter, herunder aptX HD Bluetooth, HDMI eARC, MM Phono stage og to uavhengige subwoofer-utganger.

Les også Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?

Pris og tilgjengelighet

NAD C 379 vil være tilgjengelig i slutten av juni 2024. Vi kjenner foreløpig ikke til en norsk pris, men den europeiske prisen er på € 1.199, som tilsvarer rundt 14.000 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos hadde et ess i ermet

Revuelto får bedre lyd

Gitarformet kjendisspiller

Streamer og strømmeforsterkere fra Arcam

Heftig mono-toppmodell fra Mola Mola

Dansk debut det svinger av

Nå har de laget en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbake

Denne så vi ikke komme

Denne har du neppe sett før

Polsk hi-fi er en greie

Scroll to Top