DAB-radio

En radio er per definisjon trådløs, men nå oppdaterer Tivoli den bærbare PAL-radioen med Bluetooth-strømming.
forfatter

Den lille PAL-radioen var Tivoli Audios første batteridrevne og bærbare radio. Senere har den kommet i en plussversjon, med DAB og FM-radio, men pakket inn i det samme sprutsikre og farverike kabinettet. Bare med digitalskjerm i stedet for en analog FM-skala.

Nå kommer en oppdatert versjon kalt PAL+ BT, med Bluetooth i tillegg, slik at du kan strømme musikk fra mobilen til PAL-radioen, og bruke den som høyttaler.

Radioen har stadig vekk et ladbart batteri, som enkelt kan byttes ut, og den leveres med fjernkontroll, strømadapter/lader og kan brukes med Tivolis bærevesker.

PAL+ BT er i salg nå og koster 2199 kr, 200 kr mer enn utgaven uten Bluetooth.

PAL_PlusBT_Blue_Front_Top

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.