Nyhet

MQA-støtte til Lyngdorf

Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
forfatter

Lyngdorfs toppforsterker, TDAI-3400, er noe av det beste og mest teknologisk avanserte vi har prøvd. Men støtte for MQA-filer (Master Quality Authenticated) har den manglet frem til nå.

Med den siste oppdateringen som nettopp har blitt utgitt, har forsterkeren nå MQA Core Decoder, som betyr at MQA-filer dekodes og spilles av direkte.

Faktisk har Lyngdorf-eiere allerede hatt muligheten til å spille MQA-filer fra streamingtjenesten Tidal via Tidal Connect, som forsterkeren fikk i høst.

Den nye integrerte MQA Core Decoder tillater nå høyere oppløsning av lydstrømmen samt avspilling av MQA-filer fra andre kilder, f.eks. en lokal USB-disk, en datamaskin tilkoblet med USB-B eller via UPnP.

Oppdateringen er tilgjengelig nå. Enten i forsterkerens egen app-meny eller via ekstern opplastning fra USB- eller SD-kort.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Takk for info om tdai 3400.
    Har dere testet MM INNGANGEN, som tdai 3400 har fått på analog modulen ?
    Mva Arild

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.