Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Mission-DAC til skrivebordet

Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.

Skrevet av / 26.11.22 - 13:28
Mission-DAC til skrivebordet

Mission er et navn av som de fleste av oss nerder har kjent siden ungdomstiden.

Selskapet er i dag en del av International Audio Group, men har i 2022 gjenopptatt hi-fi-produksjonen på engelsk grunn. Blant annet i form av av en ny versjon av høyttalerklassikeren Mission 770, som vi ser frem til å teste når vi får tak i et par.

Nå lanserer Mission en ny liten enhet med et interessant design, som sannsynligvis kan brukes i like høy grad på skrivebordet, som i forbindelse med et par aktive høyttalere i stuen.

Mission LX Connect DAC en en kompakt enhet, som kan brukes på skrivebordet som hodetelefonforsterker eller kombineres med et par aktive høyttalere. (Foto: Mission)

Mission LX Connect DAC er en selvstendig digital-til-analog konverter, forforsterker og hodetelefonforsterker. Ifølge Mission er den designet til å fungere som en sentral for alle musikkilder med analoge, optiske og Koaksiale digitale innganger. Den har også HDMI ARC-inngang for TV-lyd. Man kan bruke mobilen som trådløs kilde via Bluetooth (med aptX).

Der er innganger til de fleste lydkilder, herunder TV-lyd via HDMI. (Foto: Mission)

Digitalkonverteren er en Sabre 32 ES9018K2M, og Mission har utnyttet ekspertisen fra søsterselskapet Audiolab til å skape grenseflaten i LX Connect DAC’en. Enheten er også Roon-sertifisert.

Pris og tilgjengelighet

Mission LX Connect DAC koster 4.999 kroner, og kan kjøpes hos HiFi-freaks.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

High-end du neppe har sett før

Gjett hva dette er

Oppgraderer retrohøyttalerne

Kraftfull strømmeforsterker

Hyllest til legendarisk album

Gammel klassiker gjenoppstår

Scroll to Top