TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Mission-DAC til skrivebordet

Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.

forfatter
Publisert 26.11.22 - 13:28

Mission er et navn av som de fleste av oss nerder har kjent siden ungdomstiden.

Selskapet er i dag en del av International Audio Group, men har i 2022 gjenopptatt hi-fi-produksjonen på engelsk grunn. Blant annet i form av av en ny versjon av høyttalerklassikeren Mission 770, som vi ser frem til å teste når vi får tak i et par.

Nå lanserer Mission en ny liten enhet med et interessant design, som sannsynligvis kan brukes i like høy grad på skrivebordet, som i forbindelse med et par aktive høyttalere i stuen.

Mission LX Connect DAC en en kompakt enhet, som kan brukes på skrivebordet som hodetelefonforsterker eller kombineres med et par aktive høyttalere. (Foto: Mission)

Mission LX Connect DAC er en selvstendig digital-til-analog konverter, forforsterker og hodetelefonforsterker. Ifølge Mission er den designet til å fungere som en sentral for alle musikkilder med analoge, optiske og Koaksiale digitale innganger. Den har også HDMI ARC-inngang for TV-lyd. Man kan bruke mobilen som trådløs kilde via Bluetooth (med aptX).

Der er innganger til de fleste lydkilder, herunder TV-lyd via HDMI. (Foto: Mission)

Digitalkonverteren er en Sabre 32 ES9018K2M, og Mission har utnyttet ekspertisen fra søsterselskapet Audiolab til å skape grenseflaten i LX Connect DAC’en. Enheten er også Roon-sertifisert.

Pris og tilgjengelighet

Mission LX Connect DAC koster 4.999 kroner, og kan kjøpes hos HiFi-freaks.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde