TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP
Nyhet

Mission 770 gjenoppstår – i England

Mission 770 er tilbake. Og det samme er Missions høyttalerproduksjon på engelsk jord.

forfatter
Publisert 22.03.22 - 13:50

En av klassikerne i den engelske høyttalerhistorien, Mission 770, er tilbake. Konstruksjonen stammer opprinnelig fra 1978, men er nå tilbake i produksjon. Og ikke bare det, Mission bygges også på engelsk jord. IAG (Intenational Audio Group), som i dag eier Mission, har valgt å legge produksjonen i Huntingdon i Englang, hvor Mission opprinnelig ble produsert.

IAG hadde allerede i sin utviklingsavdeling Huntingdon, men har nå utvidet med en 800 kvadratmeters høyttalerfabrikk. Mission flyttet for mange år siden produksjonen til Asia for å spare penger. Men i en tid koronanedstengelser, høyre drivstoffpriser og Brexit har det plutselig blitt attraktivt å flytte produksjonen hjem til England.

 

770 Light BG Artistic 22
Mission 770 er en av klassikerne. Og nå kan den kjøpes igjen. (Foto: IAG)

Den gjenskapte Mission 770 ligner sitt 44 år gamle forbilde med 8″ baseenhet med melkefarget polypropylenmembran og 28 mm diskantdome, men er naturligvis oppdatert med moderne komponenter. Kabinettet, som har den velkjente hvite fronten, fås i valnøttfiner og svart. Et stativ er med i prisen, som er 44999 kroner for et par.

Vi kommer tilbake med en test.

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Hvem blir evt forhandler av disse i Norge?

Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Helt vanvittig rått fra KEF Jeg blåser i om det er rock eller klassisk du lytter til. Disse høyttalerne av en annen verden fillerister kroppen din, mens ørene får den fineste massasje.
Steinway Lyngdorf innleder badesesongen Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.
Presisjonsverktøy du kan bruke hjemme Genelec er først og fremst kjent for sine høyttalere til lydstudioer, men 6040R kan også brukes hjemme.
Hei, Sonos! Skru på musikken Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløpig uten støtte av Tidal, Spotify og Youtube Music.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend