nyhet

McIntosh trådløse lydplanke

Se lydplanken som tror den er et anlegg
forfatter

McIntosh slutter ikke å forbause. Den en gang så trauste high-end-produsenten, blant annet kjent for sine rørforsterkere ,har blant annet lansert en platespiller med innebygget forsterker og strømming, trådløse høyttalere og en snerten hybridforsterker.

Se McIntosh på Manhattan

(Foto: Produsenten)

Nå slipper de en trådløs lydplanke, som også er et anlegg for strømming og eksterne lydkilder. McIntosh RS200 kalles den, og her er det innebygget forsterker med tilsammen 650 w, som driver to ovale basselementer på undersiden, samt fire mellomtoneelementer og to diskanter under grillene på fronten.

En egen eq-knapp er plassert bak, slik at man kan tilpasse balansen i lyden.

RS200 har HDMI-inngang med audioretur for tilkobling til tv, 3,5mm analog lydinngang, og både USB- og optisk inngang.

Det finnes også en subwooferutgang for de som krever mer bass.

(Foto: Produsenten)

Den støtter Spotify og Tidal, har AirPlay 2, Bluetooth 5.0 med AAC via aptX og HD for hi res musikkfiler. Den kan også fungere som front i et surroundsystem med RS100 som bakhøyttalere, og støtter stemmestyring med Siri via iPhone eller iPad, men har også støtte for Amazon Alexa fra en tredjeparts Alexa-kompatibel enhet.

RS200 er tilgjengelig i løpet av februar, prisen i USA er 3000 dollar, i overkant av 30.000 kr med mva.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.