Nyhet

McIntosh MCD85

Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
forfatter

CD-spillere er ikke så ettertraktet som de var en gang. Men de lages fremdeles, og her er en blodfersk en.

McIntosh MCD85 er en kompakt spiller som også fungerer som digitalomvandler med innganger for digitale lydkilder, deriblant USB.

Spilleren matcher størrelsen og designet til den kompakte MC830 monoforsterkeren og C8 forforsterkeren, som de lanserte i september 2020, og kompletterer ‘minianlegget’ til McIntosh.

Kjøper man CD-spilleren, trenger man ikke å kjøpe DAC-en til forforsterkeren, fordi da har man alle digitale lydkilder rutet via DAC-en i spilleren.

Spilleren støtter stort sett alle lydformater, og den innebyggede åttekanals 32-bit DAC-en støtter også DSD og DXD på 256 eller 384 kHz via USB-inngangen, og 24- bit/192 kHz lydfiler via de koaksiale og optiske inngangene.

McIntosh MCD85 er tilgjengelig fra mars 2021.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

    1. Mange takk for opplysningen. De vet å ta seg betalt…

      Håper at dens lyd lever opp til prisen, for her blir den vel nærmere 60.000 kroner? Synes den ligner på Gråtass, ikke første pris for lekker design, men det er sikkert delte meninger om.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.