Hi-Fi

Man skal stå tidlig opp for å sikre seg et av de nye jubileumsanleggene fra McIntosh.

Siden det er 60 år siden McIntosh startet opp, er det på sin plass med et jubileumsanlegg. Eller to. Foruten et noe merkelig utseende minianlegg (se bilde nederst), vil McIntosh lage noen elegante eksemplarer ai klassisk design av den gamle forforsterkeren C22 og et par M75 monoforsterkere med rør.
Ingen land får flere enn 60 sett av disse to, og prisene vil sannsynligvis havne i overkant av 100.000 kr for hele settet.

Da får man en moderne utgave av rørforforsterkeren C22 med fjernkontroll og greier, og RIAA-forsterker for både MC og MM-pickuper. Blant to balanserte og fem ubalanserte innganger, som for øvrig har elektromagnetisk valg av innganger.

Monoforsterkerne i ny tapning, M75, leverer 75 w uansett belastning og er bygget på et stålchassis med titan og gullutførelse på overflaten. Først til mølla gjelder vel her også for med McIntosh store tilhengerskare, varer det neppe lenge før alle settene er solgt.

Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.