TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Marantz debuterer rimeligere Pearl elektronikk

Marantz fantasiske forsterker og SACD-spiller i jubileumsversjonene kalt Pearl, er nærmest utsolgt. Opplaget var begrenset, men nå kommer et nytt Pearl-sett, til halve prisen.

Marantz Pearl ble laget i et begrenset antall for å feire Marantz sjefskonstruktør Ken Ishiwatas 30 år hos Marantz. Forsterkeren PM-KI Pearl og SACD-spilleren SA-KI Pearl, kostet 54.000 til sammen, og spilte vidunderlig i vår test.
Nå slippes snart Pearl Lites. Som består av SACD-spilleren SA-KI Pearl Lite og forsterkeren PM-KI Pearl Lite. Som igjen er basert på samme elektronikk som de opprinnelige Pearl-enhetene, men nå til praktisk talt halve prisen.
Til 11.995 for stykket, eller 23.990 for begge to, loves samme lydkvalitet, bare i lett nedskalerte utgaver av det opprinnelige Pearl-settet.
Forsterkeren leverer 70 w per kanal, og har Marantz vellydende HDAM-SA3 utgangstrinn, platespillerinngang (MM-pickup) og Marantz klassiske  tri-tone tonekontroll, hvor man kan regulere bass, diskant OG mellomtone. Tonekontrollkretsen kan kobles ut for kortere signalvei og null påvirkning. Forsterkeren har også en utgang for ekstern effektforsterker, skulle man få behov for mer effekt.
CD-spilleren spiller også av SACD-er, og har Marantz HDAM-SA2 utgangstrinn, og praktisk nok, både USB-inngang for iPoden din og optisk/elektrisk digitalinngang. Slik at man kan koble til en digital lydkilde, og bruke spillerens digitalkonverter for enda bedre lyd fra kilden.
Pearl Lite finnes også i Champagne-farvet utførelse.
Akustikk

Legg igjen en kommentar

Marius


Siste artikler: