Search
Generic filters

Marantz debuterer rimeligere Pearl elektronikk

Marantz fantasiske forsterker og SACD-spiller i jubileumsversjonene kalt Pearl, er nærmest utsolgt. Opplaget var begrenset, men nå kommer et nytt Pearl-sett, til halve prisen.

Marantz Pearl ble laget i et begrenset antall for å feire Marantz sjefskonstruktør Ken Ishiwatas 30 år hos Marantz. Forsterkeren PM-KI Pearl og SACD-spilleren SA-KI Pearl, kostet 54.000 til sammen, og spilte vidunderlig i vår test.
Nå slippes snart Pearl Lites. Som består av SACD-spilleren SA-KI Pearl Lite og forsterkeren PM-KI Pearl Lite. Som igjen er basert på samme elektronikk som de opprinnelige Pearl-enhetene, men nå til praktisk talt halve prisen.
Til 11.995 for stykket, eller 23.990 for begge to, loves samme lydkvalitet, bare i lett nedskalerte utgaver av det opprinnelige Pearl-settet.
Forsterkeren leverer 70 w per kanal, og har Marantz vellydende HDAM-SA3 utgangstrinn, platespillerinngang (MM-pickup) og Marantz klassiske  tri-tone tonekontroll, hvor man kan regulere bass, diskant OG mellomtone. Tonekontrollkretsen kan kobles ut for kortere signalvei og null påvirkning. Forsterkeren har også en utgang for ekstern effektforsterker, skulle man få behov for mer effekt.
CD-spilleren spiller også av SACD-er, og har Marantz HDAM-SA2 utgangstrinn, og praktisk nok, både USB-inngang for iPoden din og optisk/elektrisk digitalinngang. Slik at man kan koble til en digital lydkilde, og bruke spillerens digitalkonverter for enda bedre lyd fra kilden.
Pearl Lite finnes også i Champagne-farvet utførelse.
Akustikk

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.