TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Månedens iPhone-program

Med innebygget mikrofon, skulle det bare mangle at man ikke skulle kunne bruke en IPhone som diktafon.

Apple har ikke bygget inn noen diktafonfunksjon i iPhone 3G, men med iPro Recorder får man mange opptaksmuligheter. Det finnes flere diktafonprogrammer på App Store, men iPro Recorder er den meste avanserte. Og dyreste, men en pris på 29 kroner.

Det som gjør at iPro Recorder stikker seg ut, er meget god opptaks- og avspillekvalitet, støtte for stereolyd (fra v1.3) og valgbar opptakskvalitet opp til 16-bits/44kHz WAV-filer.

Opptakene kan lagres på iPhone og katalogiseres, getoagges og senere overføres trådløst til en datamaskin senere. Programmet er enkelt i bruk, med et oversiktelig grensesnitt, og man kan bruke Apples egne hodetelefoner med (mono) mikrofon til opptak. Andre mikrofoner som selges separat kan også bruke, dersom de er merket tilpasset iPhone 3G eller iPod touch andre generasjon.

Man kan ta opp selv om iPhonen skulle gå i dvale, og programmere opptak i tid og varighet. Det er også mulig å ta opp i flymodus.

Lydkvaliteten er oppsiktsvekkende. Avspilt gjennom gode hodetelefoner, merker man hvor god en IPhones innebyggede mikrofon kan være, men til musikkopptak bør man vurdere bedre mikrofonkvalitet. Anbefales alle som trenger mer enn bare en diktafon. For eksempel lydkvalitet i stereo…

Legg igjen en kommentar

Marius


Siste artikler: