Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Månedens iPhone-program

Med innebygget mikrofon, skulle det bare mangle at man ikke skulle kunne bruke en IPhone som diktafon.

Apple har ikke bygget inn noen diktafonfunksjon i iPhone 3G, men med iPro Recorder får man mange opptaksmuligheter. Det finnes flere diktafonprogrammer på App Store, men iPro Recorder er den meste avanserte. Og dyreste, men en pris på 29 kroner.

Det som gjør at iPro Recorder stikker seg ut, er meget god opptaks- og avspillekvalitet, støtte for stereolyd (fra v1.3) og valgbar opptakskvalitet opp til 16-bits/44kHz WAV-filer.

Opptakene kan lagres på iPhone og katalogiseres, getoagges og senere overføres trådløst til en datamaskin senere. Programmet er enkelt i bruk, med et oversiktelig grensesnitt, og man kan bruke Apples egne hodetelefoner med (mono) mikrofon til opptak. Andre mikrofoner som selges separat kan også bruke, dersom de er merket tilpasset iPhone 3G eller iPod touch andre generasjon.

Man kan ta opp selv om iPhonen skulle gå i dvale, og programmere opptak i tid og varighet. Det er også mulig å ta opp i flymodus.

Lydkvaliteten er oppsiktsvekkende. Avspilt gjennom gode hodetelefoner, merker man hvor god en IPhones innebyggede mikrofon kan være, men til musikkopptak bør man vurdere bedre mikrofonkvalitet. Anbefales alle som trenger mer enn bare en diktafon. For eksempel lydkvalitet i stereo…

Annonse
forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.