TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Lover bedre lyd med Michi-treatment

Får bedre komponenter og ny DAC.

forfatter
Publisert 01.06.21 - 14:21

Forforsterkerne Rotel RC-1572MKII og RC-1590MKII, har gjennomgått en tilsvarende oppgradering, som de integrerte A14, RA-1592 og RA-1572 nylig gjorde.

Her har Rotel benyttet seg av kunnskapen de fikk under utviklingen av high-end-forsterkerne i Michi-serien, og oppgradert forforsterkerne med nye komponenter, og ny digitalomvandler  – DAC.

I følge Rotel har de klart å senke støyen og dempe forvrengning, og den nye 32-bits/384 kHz DAC-en fra Texas Instruments, støtter MQA og MQA Studio-filer, via USB-inngangen.

Rotel er en av få som i likhet med McIntosh, lager sine egne transformatorer, og de er brukt her. Nye kondensatorer,  nye motstander, bedre filtrering i strømforsyningen, og separat strøm for DAC og analoge kretser – skal gi forforsterkerne bedre ytelse og lyd.De to forforsterkerne har også platespillerinngang for MM-pickuper, og støtter trådløs strømming over Bluetooth, med AAC og aptX.

RC-1590MKII bak

Den større RC-1590MKII har flere innganger og en litt større strømforsyning, med flere innganger, men er ellers lik den nye RC-1572MKII. I likhet med de integrerte utgavene, og effektforstererne i 1500-serien, kan de leveres i sort eller sølvgrått, og de nye MKII-utgavene blir tilgjengelig rett over sommeren.

 

 

Les også Kanskje det beste high-end kuppet du kan gjøre For de som virkelig trenger mer kraft og ønsker seg enda bedre lyd, er kanskje Rotels nye Michi-serie det beste kjøpet i high-end klassen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde