Hi-Fi

Du verden som tiden flyr. Engelske Rega som skapte sin berømmelse - og anerkjennelse - med Planar platespillerne, er ingen noviser på CD. Nå kommer CD-spilleren Apollo i en jubileumsutgave, og kun i 500 eksemplarer, for å markere 35 år med Rega.

Spilleren har fått noen kosmetiske endringer og en egen logo, slik at den skiller seg fra originalen. Men det er innvending at de betydningsfulle endringene finnes.
Rega har oppgradert kondensatorer i signalveien til påkostede polypropylene-kondensatorer, og kondesatorene som sitter i utgangstrinnet er byttet ut med polymerkondensatorer med høyere verdi for å forbedre bassresponsen.
Det digitale klokkesignalet forsynes av en ny oscillatorkrets hentet fra den dyrere Saturn-spilleren, som skal bidra til bedre feilkorrigering, lavere støy og forvregning, og har sin egen isolerte krets på strømforsyningen.
Mye godsaker på det tekniske planet, og hvis alt dette betyr at Apollo 35 Anniversary er enda bedre enn originalen (som vi har testet), kan dette være et av de aller beste kjøpene i klassen.
Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men 500 eksemplarer varer ikke lenge….
Mono

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.