Hi-Fi

Du verden som tiden flyr. Engelske Rega som skapte sin berømmelse - og anerkjennelse - med Planar platespillerne, er ingen noviser på CD. Nå kommer CD-spilleren Apollo i en jubileumsutgave, og kun i 500 eksemplarer, for å markere 35 år med Rega.

Spilleren har fått noen kosmetiske endringer og en egen logo, slik at den skiller seg fra originalen. Men det er innvending at de betydningsfulle endringene finnes.
Rega har oppgradert kondensatorer i signalveien til påkostede polypropylene-kondensatorer, og kondesatorene som sitter i utgangstrinnet er byttet ut med polymerkondensatorer med høyere verdi for å forbedre bassresponsen.
Det digitale klokkesignalet forsynes av en ny oscillatorkrets hentet fra den dyrere Saturn-spilleren, som skal bidra til bedre feilkorrigering, lavere støy og forvregning, og har sin egen isolerte krets på strømforsyningen.
Mye godsaker på det tekniske planet, og hvis alt dette betyr at Apollo 35 Anniversary er enda bedre enn originalen (som vi har testet), kan dette være et av de aller beste kjøpene i klassen.
Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men 500 eksemplarer varer ikke lenge….
Mono

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.