Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HIGH END 2024 får over 500 utstillere

Har du husket å bestille billetter til årets store hi-fi event?

Skrevet av / 03.03.24 - 09:00
HIGH END 2024 får over 500 utstillere

HIGH END 2024 går av stabelen fra 9. til 12 mai. Da blir MOC Event Center i München nok en gang episenteret for førsteklasses musikkgjengivelse og det fineste innen hi-fi-utstyr.

München-messen har blitt en av Europas (og verdens) største begivenheter innen hi-fi, særlig for entusiaster som verdsetter eksotiske high-end produkter i den dyrere enden. Hit kommer internasjonale utstillere for å vise frem de siste trendene og innovasjonene fra bransjen.

Her presenteres ofte de nyeste flaggskip-produktene til offentligheten for første gang, ofte med banebrytende teknologi, en lyd som gir deg hakeslepp – og en prislapp som kan få deg til å dåne. Men forhåpentlig drypper det etter hvert ned til de mer «edruelige» modellene som alminnelige entusiaster kan ta seg råd til.

Les også Sjokkerende Dali Kore flaggskiphøyttalere Maken til Dali-høyttalere har vi aldri hørt.

Over 500 utstillere

Utstillerlisten for 2024 har passert 500, og inkluderer kjente nordiske merker som DALI og Hegel. Hvert eneste hjørne av de rundt 30 000 kvadratmeterne med utstillingsareal MOC har til rådighet, vil bli tatt i bruk.

Antallet bestillinger bekrefter nok en gang at HIGH ENDs posisjon som bransjens ledende internasjonale messe er ubestridt,» sier Stefan Dreischärf, administrerende direktør for arrangøren HIGH END SOCIETY Service GmbH.

Utstillerinteressen har vært enorm, noe som betyr at vi er fullbooket igjen i år, og vi har en venteliste med påmeldinger som vi ikke klarte å vurdere.

Produktutvalget inkluderer alle tenkelige variasjoner av høyttalere, moderne strømmeløsninger, platespillere, forsterkere, kompakte alt-i-ett-systemer og mye mer. Showet pleier å by på mange ekstravagante lyd- og musikkdemoer.

Foto: High End Society
Les også High-end du neppe har sett før Se over 50 bilder og mer enn 300 high-end produkter.

Ekstra fokus på «head-fi»

I år vil det også være en spesialmesse for hodetelefoner – THE WORLD OF HEADPHONES – i Hall 1, hvor det vil stilles ut et bredt utvalg av hodetelefoner og bærbart lydtilbehør, med mulighet for å kunne prøvelytte og sammenligne de ulike produktene.

Paneldiskusjoner med eksperter fra bransjen lover spennende innsikt i de siste trendene og utviklingen i lydmiljøet. I tillegg vil det være et eget messeområde for leverandører og fagfolk (IPS).

PS! Denne helgen arrangeres det hi-fi messe i København (Sound Society), og i midten av mars går VÅRPULS (arrangeres av Oslo Hi-Fi Center) av stabelen i den norske hovedstaden. Vi skal heller ikke glemme Oslo HiFi Show som går av stabelen 16-17. mars på Scandic Asker Hotell. Det finnes med andre ord flere muligheter for hi-fi fans!

Les også Moderne hi-fi klassikere De ligner på «vintage» hi-fi fra 60- og 70-tallet, men har topp moderne teknikk på innsiden.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “HIGH END 2024 får over 500 utstillere”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Goldmund effektforsterker: Bare ikke spør om prisen ...

En forsterker for drømmere

Vinyl setter ny rekord

Komplett anlegg i retrostil

Platespiller med plug and play

Nye råskinn fra sveitsiske Soulution

Da hi-fi var en livsstil

Noe helt eget for din platesamling

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top