TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

High End 2022: Nye hi-fi-forsterkere fra Denon

Integreret forsterker med HEOS og en CD-spiller avduket ved åpningen av München-messen.

forfatter
Publisert 19.05.22 - 10:00

High End 2022-messen i München har nå åpnet dørene. Og mens vi helt garantert kommer til å se mange innovative og kostbare produkter i løpet av de kommende dagene, så kommer det også produkter som faktisk er realistiske å kjøpe.

Blant disse finner man Denons to nye integrerte forsterkere og en CD-spiller.

Denon PMA-900HNE er en integreret forsterker i klassisk hi-fi-design. Selv om den har en nokså fornuftig pris, er det likevel et bredt utvalg analoge og digitale innganger. Inkludert platespillerinngang. Men mest bemerkelsesverdig er HEOS, kjent fra AV-receivere og multiromshøyttalere, som er innebygd i forsterkeren, slik at man kan bruke musikk-streamingtjenester direkte.

50 Denon PMA 900NE black 01 StudioL
Denon PMA-900NE

I samme serie kommer CD-spilleren(!) DCD-900NE, som utover de skinnende sølvskivene vi husker fra ungdomstiden, også kan spille av musikkfiler fra eksterne medier via en USB-port.

37 Denon DCD 900NE Silver 01 StudioL
Denon DCD-900NE

Denon PMA-1700NE ligner en avløser for den utmerkede PMA-1600NE, som vi tidligere har testet. Her loves det MOS-FET push-pull-utgang med høy strømkapasitet. Digitalinngangen støtter lydsignaler med høy oppløsning på opptil 11,2 MHz DSD og 384 kHz/32-bit PCM.

42 PMA 1700NE bk left
Denon PMA-1700NE

Pris og tilgjengelighet
DCD-900NE og PMA-1700NE vil begge være tilgjengelige i juni til henholdsvis €499 og €999. PMA-1700NE kommer til juli til en pris på €1999.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde