TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

High End 2022: Ny CD-spiller fra Marantz

Marantz CD 60 er en splitter ny moderne CD-spiller med premium-komponenter til en fornuftig pris.

forfatter
Publisert 19.05.22 - 11:00

Den etterlengtede High End messen i München går av stabelen i dag, med en rekke eksotisk, tung og kostbar hi-fi på menyen. Tradisjsjonsrike Marantz er selvfølgelig plass de også, blant annet med en ny CD-spiller! Men sett i forhold til de andre grisedyre produktene på messen, koster ikke CD 60 spesielt mye flesk!

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 007 Marantz CD60 In stu Black 006 Marantz CD60 Model40 In stu Silver 011 Marantz CD60 Model40 In stu Silver 006
<
>
Marantz CD 60 leveres i både svart og sølvgrå/champagne finish, med en design som matcher den integrerte Model 40N. (Foto: Marantz)

Marantz CD 60

Marantz er fortsatt ivrige etter å holde liv i det klassiske CD-formatet: Den japanske hi-fi produsenten har gjennom årene vært kjent for sine prisgunstige disk-spinnere, og det ryktet vil de selvfølgelig ta vare på. Marantz CD 60 skal være en enkel, men solid konstruksjon der fokuset ligger på optimal avspilling av CD-platene.

– Med all oppmerksomheten det yrende vinylmarkedet har fått, og ikke minst populariteten til strømmeinnhold, kan det være lett å glemme at en hel generasjon musikkelskere sitter på betydelige samlinger av elskede CD-plater,» sa Joel Sietsema, som er sjef for Marantz-merkevaren. – Marantz var til stede fra CD-teknologiens begynnelse med vår originale spiller, CD 63. Nå minner CD 60 oss på hvorfor vi ble forelsket i formatet for 40 år siden – og leverer mer varme, musikalitet og detaljer enn noen spiller i sin klasse. hevder Sietsema.

CD 60 har en solid, moderne design som er gjennomtenkt for å kunne kombineres med eksisterende Marantz-forsterkere: CD 60 skal blant annet være en perfekt kompanjong til den nye integrerte stereoforsterkeren MODEL 40n. Disse to hi-fi komponene skal i følge Marantz utgjøre et dyktig makkerpar, for dem som setter pris på CD-samlingen sin så vel som moderne strømme-muligheter.

Les også Strømmeforsterker fra øverste hylle Du trenger bare denne forsterkeren og et par fete høyttalere, så har du et fabelaktig godt anlegg.
Marantz Model40n HiFi Silver In situ 001

Lover uovertruffen CD-ytelse, pluss USB-avspilling

CD 60 tar i bruk en ny referanse D/A konverter (opptil 192kHz/24-bit og DSD 5,6MHz), pluss de nyeste HDAM-forsterkermodulene fra Marant i det analoge utgangstrinnet. Disse modulene har blitt ytterligere optimalisert for å gi lavere forvrengning. I tillegg CD-avspilling, har CD 60 også en USB-A-port på frontpanelet, for avspilling av digitale filer som MP3, WMA, AAC og WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF ( opptil 192-kHz/24bit), og DSD (opptil 5,6-MHz).

Hodetelefonutgang av høy kvalitet

CD 60 utmerker seg også med en påkostet hodetelefonutgang: Her bruke Marantz sin eksklusive HDAM-SA2 forsterkerkrets. Man kan velge mellom tre ulike gain-sinnstillinger (Lav/Middels/Høy) for å matche ulike hodetelefoner. Hodetelefon-forsterkeren kan også slås av når den ikke er i bruk, for å eliminere uønsket forstyrrelse.

 

Pris og tilgjengelighet

Marantz CD 60-spilleren blir tilgjengelig fra juni 2022, med en veil. pris på 899 euro.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Ny toppserie fra Audiolab Britiske Audiolab lanserer en helt ny forsterker - og faktisk en CD-transport også!
Følg Lyd & Bilde