Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

High End 2022: NAD C 389 er en ny integrert hybridforsterker

NAD holder snikpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forsterker, som ligner et godt mellomklasse-kjøp-

Skrevet av / 18.05.22 - 15:38
High End 2022: NAD C 389 er en ny integrert hybridforsterker

Selv om den offisielle åpningen av High End 2022 i München ikke er før på torsdag, strømmer det allerede inn nyheter om produkter som vil bli annonsert på messen.

Fra NAD har vi fått informasjon om en ny integrert forsterker med modellnavnet C 389. Den ligner en lillebror til NAD C 399, som ble annonsert på høsten. Men utgangseffekten er noe lavere (2 x 130 W), og i stedet for Hypex nCore-moduler bruker NAD sin egen teknologi, kalt HybridDigital UcD.

Som utgangspunkt leveres forsterkeren med et utvalg av digitale og analoge innganger, samt trådløs musikkstreaming via Bluetooth/aptX. Det er også en HDMI-innang med eARC og en platespillerinngang for MM-pickup.

Som mange andre NAD-forsterkere kan C 389 utvides med MDC2-innstikksmoduler. For eksempel for å få musikkstreaming multirom via BluOS-modulet.

NAD C 389 Rear PREMLIMINARY
Der er blant annet HDMI-inngang med eARC og en platespillerinngang for MM-pickupper. (Foto: NAD)

Pris og tilgjengelighet

Prisen blir på 14.998 kroner. Leveringstidspunktet er ifølge NAD «sommeren 2022», men med en global komponentkrise forventer vi ikke noe før vi selv kan se røyken av et containerskip i horisonten.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top