TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

High End 2022: NAD C 389 er en ny integrert hybridforsterker

NAD holder snikpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forsterker, som ligner et godt mellomklasse-kjøp-

forfatter
Publisert 18.05.22 - 15:38

Selv om den offisielle åpningen av High End 2022 i München ikke er før på torsdag, strømmer det allerede inn nyheter om produkter som vil bli annonsert på messen.

Fra NAD har vi fått informasjon om en ny integrert forsterker med modellnavnet C 389. Den ligner en lillebror til NAD C 399, som ble annonsert på høsten. Men utgangseffekten er noe lavere (2 x 130 W), og i stedet for Hypex nCore-moduler bruker NAD sin egen teknologi, kalt HybridDigital UcD.

Som utgangspunkt leveres forsterkeren med et utvalg av digitale og analoge innganger, samt trådløs musikkstreaming via Bluetooth/aptX. Det er også en HDMI-innang med eARC og en platespillerinngang for MM-pickup.

Som mange andre NAD-forsterkere kan C 389 utvides med MDC2-innstikksmoduler. For eksempel for å få musikkstreaming multirom via BluOS-modulet.

NAD C 389 Rear PREMLIMINARY
Der er blant annet HDMI-inngang med eARC og en platespillerinngang for MM-pickupper. (Foto: NAD)

Pris og tilgjengelighet

Prisen blir på 14.998 kroner. Leveringstidspunktet er ifølge NAD «sommeren 2022», men med en global komponentkrise forventer vi ikke noe før vi selv kan se røyken av et containerskip i horisonten.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Steintøft jubileumssett fra Rotel Rotel jubilerer med en kraftig forsterker og CD-spiller med DAC
McIntosh-skrinet med det rare i? Det er mange som drømmer om en fet McIntosh-rigg hjemme i stua, men dette produktet tar kaka!
Linn lanserer ny utgave av sin legendariske platespiller Linn Selekt LP12 får ny arm og pickup.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
Radio for spesielt interesserte Tar seg godt ut sammen med McIntosh-anlegget ditt.
Se! En platespiller fra Ikea! Ikea setter musikken i høysetet med Obegränsad platespiller, arbeidspult og hvilestol. I samarbeid med Swedish House Mafia
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend