Hi-Fi messe i Horten

Er Horten hi-fiens Mekka? I alle fall denne helgen 8-9. september.
forfatter

Hi-Fi messen i Horten er en årlig tradisjon, og har blitt et populært møtested for de mest ihuga lydentusiastene.

Hit til Best Western Hotel kommer de fleste små og store forhandlere/importører som rører seg i det ganske land, for å vise frem det siste og beste innen hi-fi, high-end og hjemmekino.

Oslo Hi-Fi Center kommer for  å frem de nye Raidho C 1.1 høyttalerne. DaCapo Hi-Fi viser som vanlig spennende og lekre høyttalerkonstruksjoner fra Usher. Roy Ervin Solstad fra Watt stiller sitt eget referanseanlegg med bl.a Krell og Wilson Audio til disposisjon. Audiocompaniet stiller med nye produkter fra Martin Logan, Paradigm, Anthem, Musical Fidelity og Audio Note. Moiz Fidelity stiller med nyheter fra Heed Audio og Musical Affairs, og Audio Norge viser frem høyttalere fra Rockport.

Dynabel kommer for å demonstrere nye høyttalermodeller fra Elac, blant annet de nye AM 180 aktive monitorene og FS507 VX-JET, lillebroren til FS509 som nettopp ble testet her.

+ mye, mye mer som du kan sjekke ut på Hi-Fi Messens Facebook-sider, eller enda bedre, ved å ta turen til Horten i helgen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.