Gnistrende god radio til iPhone

Selv om iPhone i seg selv ikke har radio, kryr det av radioapplikasjoner. NRK har nå lansert noen av de beste.

 

NRK har lansert to separate applikasjoner i sin radiosatsing på iPhone. Den ene er en generell radioapplikasjon som inneholder stort sett hele NRKs radiotilbud inkludert alle distriktssendingene. Dette betyr at du i en og samme applikasjon får inn NRK P1, P2, P3, Super, Gull, Klassisk, Jazz, Folkemusikk, Sami Radio og ikke mint MP3 og Alltid Nyheter.
NRK benytter seg av noe som likner Apples egen teknologi, Cover Flow, for å presentere kanalene sine og dette fungerer svært elegant og ikke minst effektivt. I tillegg til kanalene har applikasjonen også en del tilleggsfunksjonalitet. Her har NRK lagt en linje nederst i applikasjonen som gi direkte tilgang til Twitter, Facebook i tillegg til nrk.no og yr.no. Du kan også åpne podkaster dirkete i iTunes. Det er også en kobling til trafikkmeldinger.
Egen P3
NRK har også laget en separat P3 applikasjon. Her kan Du få med deg P3 selvfølgelig og også NRK MP3. Du år også en dirkete kobling til de mest kjente programmene som Pyro og Radioresepsjonen i tillegg til flere andre. P3 applikasjonene inneholder også en linje nederst på samme måte som den generelle NRK applikasjonene. Her finner du mye av det samme, men i tillegg har du fått dirkete tilgang til P3s spillelister.
Kan bli dyrt
Dette er streaming av programinnhold så det er ikke noe problem så lenge du holder deg innenfor dekning av WLAN. Når dette ikke er tilgjengelig vil du streame over det vanlige mobilnettet og det er viktig å huske på at dette fort kan bli dyrt.
Lyden kommer i en kvalitet på 64 kbps. Her kunne man vel med fordel satset på noe som er av litt høyere kvalitet. Dette har man tenkt å gjøre noe senere og bedre kvalitet kan ventes rundt sommeren engang.
Applikasjonene er gratis og lastes ned via Appstore for iPhone men er dem som ikke har denne telefonen finne det også varianter som er tilpasset Android og Nokia. Prøv denne linken hvis du vil ha disse.

En liten kommentar til slutt. Husk at dette bruker mye batteri.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Ny Nord N-serie er de billigste mobilene fra OnePlus til dato.
Denne håper vi blir en realitet, for se så søt den er.
Hold armen i ro og spar plass på skrivebordet med ergonomisk trackball.
I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.