TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Et bittelite forsterkersett fra Tangent

Danske Tangent har laget et diskret forsterksett. Men både størrelsen og prisen er mindre enn forventet.

forfatter
Publisert 17.05.22 - 10:57

Danske Tangent Audio er kjent for sine no-nonsense-produkter, som gir utmerket lyd for en god pris. Som den lille Tangent Ampster BT II.

Derfor er det kanskje litt overraskende at de kommer med et diskret forsterkersett, med for- og effektforsterker. Og at det avdukes på selveste high end-messen i München senere i uka.

Les også High End-messen i München åpner denne uken Den største og viktigste messen for alle hi-fi interesserte går av stabelen 19.-22. mai. Lyd & Bilde er selvfølgelig på plass!
HighEnd 2019 welcome

Inntil man ser nærmere på bildene av settet. For det er snakk om et oppdelt sett, og effektforstereken (Power Ampster II) er spesifisert til 2 x 100W (eller 200W mono som brokoblet). Men enhetene er ganske små, og det er også prisen.

TAN POWER AMPSTER II 03
Der er ikke mye plass på baksiden av den bittelille effektforsterkeren. (Foto: Tangent Audio)

Power Ampster II kommer til å koste 2.799 kroner og PreAmp II får en pris på 1.999 kroner. Og ut ifra bildene ser det ut som enhetene er maks. 20 cm i bredden. Som enkelt gjør settet til det billigste oppdelte forsterkersettet på hele messen, som jo hovedsakelig handler om den øverste high-end av hi-fi-utstyr.

«Vi gleder oss veldig  til å presentere de to nyhetene under den fire dager lange hi-fi-messen i München,» sier direktør Karsten Holst fra AV Industry, som står bak Tangent.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vokser med oppgavene Elipsons effektforsterker virker forrederisk klein. Men den er i virkeligheten en tungvekter, som får det beste ut av dine beste opptak.
Steintøft jubileumssett fra Rotel Rotel jubilerer med en kraftig forsterker og CD-spiller med DAC
McIntosh-skrinet med det rare i? Det er mange som drømmer om en fet McIntosh-rigg hjemme i stua, men dette produktet tar kaka!
Linn lanserer ny utgave av sin legendariske platespiller Linn Selekt LP12 får ny arm og pickup.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
Radio for spesielt interesserte Tar seg godt ut sammen med McIntosh-anlegget ditt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend