Designradioer til jul

Med tre digitalradioer skal nykommeren VQ friste radiokjøperne.
forfatter

VQ er et helt nytt merke – i det norske markedet – som tidligere het ViewQuest, og lager radioer i flere størrelser med ganske ulikt design. Digitalradioene er bærbare og tre av dem har fått navn fra berømtheter på lerretet, som Bardot, Christie og Hepburn.

Tre mindre modeller finnes også. Retro, Retro Mini og en lommeradio med DAB+ kalt Blighty.

(Foto: Produsenten)
VQ Bardot (Foto: Produsenten)

VQ Christie ser ut som den er fra 50-tallet (se bildet øverst), og har FM, DAB+, Bluetooth for strømming, og vendbar skjerm. Slik at den kan stå oppreist eller stilles opp liggende. Den leveres i hele 11 farger og koster 1800 kr.

Den andre modellen i glamour-serien, Bardot til samme pris, ser ut som en håndveske og har det samme utstyret med USB-lading av mobilen. Her får man også to flate NXT høyttalerelementer, så det er håp om bedre lyd fra Bardot-radioen.

Les testen av åtte bærbare radioer her.

(Foto: Produsenten)
VQ Hepburn II (Foto: Produsenten)

NXT høyttalerelementer finner man også i Hepburn, som koster det samme og har tilsvarende funksjonalitet, bare i et annet design. Den kan også leveres i 11 farger.

VQ-radioer finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.