TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

D’Agostino Relentless Preamplifier

D’Agostinos nye forforsterker koster like mye som en Mercedes.

forfatter
Publisert 07.11.21 - 12:43

Hvis man klarer å se forbi prisen, er Dan D’Agostinos Relentless forforsterker, temmelig rå. Og da tenker vi ikke bare på det spesielle designet.

Som man kan se er forsterkeren bygget opp av tre kabinetter. Et for hver kanal, og et for strømforsyning. Sistnevnte bruker to 150 VA transformatorer, som forer en kondensatorbank på hele 26,400 mikrofarad med strøm.

Det er en ren analog, fullbalansert og bredbåndet (12o kHz) konstruksjon, som kan brukes til å styre musikken i to separate rom, og den leveres med en fjernkontroll som bruker Bluetooth for å styre anlegget.

Den kan også utstyres med en streaming-modul, DSM, som har USB-inngang, SPDIF koaks, optisk inngang, RJ-45 for Gigabit ethernet og trådløs strømming via Wi-Fi.

Den integrerte digitalomvandleren i modulen, støtter PCM-signaler opptil 32 bit/384 KHz og DSD opptil DSD256 (11.2MHz) .

RP_C_B RP_F_B_BBR
<
>

Prisen? 1.8 millioner for Relentless uten DSM, som konster 180.000 kr ekstra. To millioner altså for komplett pakke.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend