Nyhet

D’Agostino Relentless Preamplifier

D’Agostinos nye forforsterker koster like mye som en Mercedes.
forfatter

Hvis man klarer å se forbi prisen, er Dan D’Agostinos Relentless forforsterker, temmelig rå. Og da tenker vi ikke bare på det spesielle designet.

Som man kan se er forsterkeren bygget opp av tre kabinetter. Et for hver kanal, og et for strømforsyning. Sistnevnte bruker to 150 VA transformatorer, som forer en kondensatorbank på hele 26,400 mikrofarad med strøm.

Det er en ren analog, fullbalansert og bredbåndet (12o kHz) konstruksjon, som kan brukes til å styre musikken i to separate rom, og den leveres med en fjernkontroll som bruker Bluetooth for å styre anlegget.

Den kan også utstyres med en streaming-modul, DSM, som har USB-inngang, SPDIF koaks, optisk inngang, RJ-45 for Gigabit ethernet og trådløs strømming via Wi-Fi.

Den integrerte digitalomvandleren i modulen, støtter PCM-signaler opptil 32 bit/384 KHz og DSD opptil DSD256 (11.2MHz) .

RP_C_B RP_F_B_BBR
<
>

Prisen? 1.8 millioner for Relentless uten DSM, som konster 180.000 kr ekstra. To millioner altså for komplett pakke.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.