Chord Anni: Driver både høyttalere og kresne hodetelefoner
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

High-end-forsterker i liten pakke

Den lille Chord Anni er en liten skrivebordsforsterker for hodetelefoner og høyttalere. Med teknologi fra sine dyreste flaggskip loves vi lyd uten sidestykke i sin klasse.

forfatter
Publisert 27.09.21 - 14:03

Chord Electronics har lansert sin første kompaktforsterker til skrivebordet noensinne. Anni kan drive både hodetelefoner og et par kompakte høyttalere, og benytter kretsteknologi opprinnelig utviklet til flaggskipforsterkerne i ULTIMA-serien. Blant annet med dobbel feed-forward feilkorreksjonskrets, som ved hjelp av en sofistikert buffer overvåker signalet og når nødvendig sender et korreksjonssignal tilbake før feilen oppsto i tid.

Chord Anni rear
To kilder kan kobles til, og Chord Anni har høyttalerutganger til bananplugger. Foto: Chord Electronics

ULTIMA-teknologi

Chord Anni er laget for å kunne drive så å si alle hodetelefoner, uansett elektrisk motstand, og dessuten et par mindre monitorhøyttalere. Selv om høyttalerutgangen har en begrenset utgangseffekt på 10 watt, skal dette være nok til monitorbruk. Og ULTIMA-forsterkningen skal sørge for stødig drift med lavest mulig forvrengning. Det finnes også en tostegs gain-kontroll, for bedre tilpasning mot høyttalere med lav og høy følsomhet.

Chord Anni rack
Chord Anni kan monteres i rack, for eksempel med Qutest DAC og Huei platespillerforsterker. Foto: Chord Electronics.

To par hodetelefoner

Forsterkeren har både 3,5 mm og 6,35 mm hodetelefonutganger, og begge kan være aktive samtidig så man kan lytte gjennom to par hodetelefoner. Bananplugger brukes ut til høyttalerne, som deaktiveres når hodetelefoner er tilkoblet.

Les også Chord vil sette ny standard for små DAC-er Om du digger Hugo 2 men ikke trenger hodetelefonutgang eller batteridrift, så er den vesle stasjonære Qutest svaret.
Chord Qutest

Som på andre Chord-produkter er hver knapp baklyst, hvor lysene skifter farge ut ifra inngang, utgang og funksjoner. Det finnes to innganger, som skapt for å koble til for eksempel en Qutest DAC eller Huei plataspillerforsterker. Eller hva du måtte ønske av andre lydkilder.

Chord Anni with speakers & turntable
Foto: Chord Electronics

Chord Anni: Pris og tilgjengelighet

Chord Anni, som både er utviklet og produsert i Storbritannia, er tilgjengelig i svart farge fra og med nå, og koster 16.990 kroner.

mono.no

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend