Nyhet

B&W Formation har fått ny app

Har du en Formation-høyttaler fra B&W, kan du glede deg over at B&W Music-appen endelig har kommet for musikkavspilling og multiromsstyring.
B&W Music App for Formation
forfatter

Vi er veldig glad i Formation-serien til Bowers & Wilkins. Lekre, interiørvennlige høyttalere som låter meget bra, samtidig som de er enkle å bruke. Men etter man har brukt Bowers & Wilkins Home-appen til å gjøre oppsettet av høyttaleren, er du prisgitt tredjeparts-apper for å faktisk spille musikk på dem. Enten via Airplay 2, Spotify Connect, Roon eller Bluetooth. Det endrer seg nå, med appen B&W Music.

Lyden knuser konkurrentene Bowers & Wilkins overbeviser stort med lyden i sin nyeste trådløse høyttaler, Formation Wedge.

B&W Music: Egen app til Formation

Bowers & Wilkins har nå lært av Sonos, Bluesound, HEOS m.fl., og tilbyr nå endelig sin egen app. Med eget grensesnitt, for avspilling av dine musikktjenester. Appen gir også en multiromsløsning spesielt tilpasset Formation-famillien. Dermed må du ikke lenger bruke Apple Homekit eller Roon for å få multiromsfunksjonalitet.

Personlig innhold

B&W Music-appen baker innhold fra ulike strømmeplattformer inn i et grensesnitt som vi loves er både oversiktlig og elegant. Her får du spor, album, spillelister og radiostasjoner, som B&W så utvider med personlige anbefalinger og kurerte spillelister.

B&W Formation Duo er et par trådløse stativhøyttalere, som etter vår mening gruser alt annet i sin klasse. Foto: Geir Gråbein Nordby

Tjenester i B&W Music

B&W Music fungerer med Tidal, TuneIn, Soundcloud og Qobuz (inkludert høyoppløst 24-bit / 96 kHz filformat). Vi venter fortsatt på svar fra HiFi Klubben om hvorvidt Tidal også kan spilles av høyoppløst i appen. Hvis ikke, så er det en fugl som har hvisket oss i øret at Tidal Connect også snart skal rulles ut til Formation-serien. I så fall er det snart bare å åpne Tidal-appen på mobilen og spille av direkte. Forhåpentligvis med MQA inntil 24-bit / 96 kHz. Flere tjenester skal komme til til B&W Music i løpet av de neste månedene.

Mer info: bowerswilkins.com

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.